Karácsonyi ajándékötletek kicsiknek és nagyoknak

karácsony, ajándék, ötletek, stihl

A végső hajrába érkeztünk! Még december 19. délelőtt 11:00-óráig tudtok rendelni tőlünk idén, ha azt szeretnétek, hogy a csomagotok karácsony előtt megérkezzen az ajándék! Ezt követően még december 19. 16:00 óráig, és december 20. 8:00-10:00 óráig tudtok személyesen átvenni csomagot a vecsési üzletünkben, majd elmegyünk karácsonyozni és leltározni, így az ünnepek alatt beérkezett rendeléseket 2024. január 10-től kezdjük csomagolni és átadni a futárnak.

Ajándék, de mi?

Kertigép áruház vagyunk, ezért ehhez mérten fogunk nektek ajándékokat ajánlani. Kicsiknek azért, hogy megszeressék a kerti munkát, a kertápolás szépségét, nagyoknak azért, mert sok kedves apróság kapcsolódik a kedvenc szakmátokhoz és a kedveseteket is meg tudjátok lepni valami igazán testhezálló ajándékkal!

Ajándék gyerekeknek

Teljesen biztonságos, gyermekeknek készült kertigépek kicsi változata, amely formában és működésben teljesen hasonló, mint a nagy, eredeti gép. Rengeteg ilyen játék okozta már a vásárlóink örömét, amikor gyermekük lelkesen imitálja a kertápolást ezekkel a szuper kis játékokkal. Ha a gyermek mégsem vágyik ilyesmire, akkor találtok nálunk plüssmackót is, vagy a legkisebbeknek plüss párnát. Lessétek meg! Nálunk ajándék ötlet mindig van!

Apunak fűrész, a gyereknek az ajándékot mi álljuk!

Néhány Stihl fűrészünk mellé, most ajándékba adunk egy elemes gyermekfűrészt, vagy egy plüss párnát! Mutatjuk milyen gépekhez jár ez az ajándék! Az ajándékot nem kell külön megrendelni, automatikusan csomagoljuk a gép mellé! Ez az akciónk december 19-ig érvényes!

Kiegészítők ajándékba

Vannak kisebb kiegészítőink is, amelyet nagy örömmel fogadnak karácsonyra a Stihl rajongók! Puzzle, pendrive, sörös pohár, kávés bögre, focilabda, termosz és számos egyéb ajándékötlettel készültünk, amelyekkel nem csak a márka rajongóinak, de egyéb érdeklődési köröknek, hobbiknak megfelelően is találtok megfelelő karácsponyi ajándékot! Ezekből is mutatunk nektek párat! Ajándék nagyoknak!

Mire vársz még? Rögtön itt a karácsony!

Nincs más dolgotok, rendeljétek meg amit jó szívvel adnátok a szeretteiteknek és mi csomagoljuk is! Ne feledjétek, december 19, 11:00 órig le kell adni a rendelést, ha azt szeretnétek, hogy karácsony előtt megérkezzen a csomagotok és be tudjátok tenni a fa alá!

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft