logo kertcoop kertigép áruház

Stihl MS 362 motorfűrész

Rövid leírás: Lőkettérfogat: 59,0 cm3 Teljesítmény: 3,5/4,8 kW/LE Tömeg: 5,6 kg

Cikkszám: 11402000744

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

365.990 Ft

Készleten

Kiválóan alkalmas közepes vastagságú faállományokban végzett munkákhoz. Hosszú élettartamú légszürő rendszer HD2-szűrővel, elvesztés ellen biztosított anya a lánckerékfedélen.
Rendkívül megbízható, erős motorfűrész, innovatív, üzemanyagtakarékos, alacsony füstgáz-kibocsátású motorral, hosszú élettartamú légszűrőrendszerrel, csökkentett vibrációs értékekkel. Ideális a fakitermelésben. Akár 20%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással és 50%-kal kisebb füst-gázkibocsátással a 2-MIX technológia nélküli elődökhöz képest.
Dekompressziós szelep
A dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő a behúzó kötélen jelentősen csökken, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is.
Karburátor előmelegítés
A STIHL karburátor-előfűtéssel felszerelt fűrészeivel hideg időben sem lehet probléma: téli beállítás esetén előmelegített levegő áramlik a karburátor köré. Ez megakadályozza a karburátor befagyását. A nyári és a téli üzemmód egyetlen egyszerű mozdulattal állítható át.
STIHL ElastoStart
A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket is megterhelik. Az ElastoStart ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Tömeg 1,451 kg
Gyártó

STIHL

Nettó tömeg (kg)

5,6

Vezető hossza (cm)

40

Motortérfogat (cm3)

59

Névleges teljesítmény (kW)

3,5

Teljesítmény (LE)

4,8

zajteljesítmény LWA dB(A)

117

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Stihl MS 362 motorfűrész
365.990 Ft