Boldog Új Évet kívánunk!

2024 új év

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb január 16-17-én várhatod a csomagfutárt! A kiszállításról természetesen majd kapsz értesítést! A kiszolgálás személyes vásárlás esetén is szünetel, ez esetben is csak január 15-től tudunk kiszolgálni!

Megértéseteket köszönjük! Igyekszünk gyorsan mindent átszámolni és újra a rendelkezésetekre állni!

Fontos változás az új évben

Első jó hír, hogy nálunk nem változik semmi, ugyanolyan lelkesedéssel és rengeteg akcióval várunk titeket a leltárt követően is, mint eddig. Ami változott, az a fogyasztóvédelmi törvény, így annak értelmében kiegészítettük az Általános szerződési feltételeket. Ezt a linkre kattintva tudjátok elérni. A változás a panaszkezelést érinti, egészen pontosan a békéltető testület munkáját. Mostantól online is elbírálják a beérkező kérelmeket és bevezetésre kerül a kötelező alávetés fogalma, amely a következőt jelenti:

 kötelező alávetés (forrás: https://virtualjog.hu/2023/12/13/mit-kell-modositani-az-aszf-eken-januar-1-tol/):

200.000 forintot meg nem haladó ügyértékű eljárásokban akkor is kötelezést tartalmazó határozatot hoz majd a testület,

  • ha a vállalkozás alávetési nyilatkozatot nem tett,
  • de a fogyasztó kérelme megalapozott

Ez a fogyasztó számára azt jelenti, hogy amennyiben a webáruház nem teljesíti a határozatban foglaltakat, akkor a fogyasztó kérheti a bíróságtól, hogy a határozatot végrehajtási záradékkal lássák el. Ezután pedig végrehajtási eljárást kezdeményezhet a fogyasztó a vállalkozást üzemeltető webshoppal szemben. A kötelezést tartalmazó határozat tehát egy azonnal végrehajtható határozat lesz.

Természetes minden új év hoz változásokat, amelynek mi is alávetjük magunkat! Ezzel a változással is a fogyasztókat védi a törvényhozás, így mostantól még nagyobb biztonságban vásárolhattok az online térben!

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft