logo kertcoop kertigép áruház

Stihl MS 231 motorfűrész

Rövid leírás: Lökettérfogat: 42,6 cm3 Teljesítmény: 2,0/2,7 kW/LE Tömeg: 4,8 kg

Cikkszám: 11432000520

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

145.990 Ft

Készleten

Kiválóan alkalmas tűzifa daraboláshoz. Oldalsó láncfeszítés az egyszerű és biztonságos láncfeszesség beállításához, előleválasztásos légszűrő, egyszerű és gyors üzemanyag-utántöltés a szerszám nélkül nyitható tankzárnak köszönhetően.
Kompakt motorfűrész akár 20%-kal kisebb üzemanyag-fogyasztással és akár 70%-kal kisebb füstgázkibocsátással a hagyományos, 2-MIX technológia nélküli STIHL kétütemű motorokhoz képest. Ideálisan használható kertápolási munkákhoz. Optimális vezérelhetőség és egyszerű kezelés.
Antivibrációs rendszer:
A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési poblémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
Egykaros kezelés
A gép funkcióinak – mint hideg- és melegindítás, üzemelés és leállítás – irányítása egyetlen kar segítségével történik. Ez a kezelést különösen komfortossá és biztossá teszi, mivel így a kéz mindig a fogantyún maradhat.
Légszűrőrendszer előleválasztással
A beszívott levegőt egy lendkerék hozza mozgásba. A centrifugális erő révén a nagyobb és nehezebb szennyező részecskék kifelé, továbbá az emelkedő rámpán keresztül felfelé perdülnek. Így az előleválasztó csatornának köszönhetően már rendkívüli mértékben megtisztított levegő jut a légszűrőbe.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Tömeg 6 kg
Gyártó

STIHL

Nettó tömeg (kg)

4, 8

Vezető hossza (cm)

35

Motortérfogat (cm3)

42, 6

Névleges teljesítmény (kW)

2

Teljesítmény (LE)

2, 7

zajteljesítmény LWA dB(A)

114

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Stihl MS 231 motorfűrész
145.990 Ft