logo kertcoop kertigép áruház

Stihl MS 251 Benzines motorfűrész

Rövid leírás: Lökettérfogat: 45,6 cm3
Teljesítmény: 2,2/3,0 kW/LE
Tömeg: 4,8 kg

Cikkszám: 11432000550

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

194.990 Ft

Készleten

Kiválóan alkalmas tűzifa darabolásához. Oldalsó láncfeszítés, erőteljes és hosszú élettartalmú 325″ vágószerkezet, RS fűrészlánc a kiváló vágásteljesítmény érdekében.
Erős és kompakt motorfűrész akár 20%-kal kisebb üzemanyag-fogyasztással és akár 70%-kal kisebb füstgáz kibocsátással a hagyományos, 2-MIX technológia nélküli STIHL kétütemű motorokhoz képest. Ideálisan használható kertápoláshoz. Optimális vezérelhetőség és egyszerű kezelés.
Légszűrőrendszer előleválasztással:
A beszívott levegőt egy lendkerék hozza mozgásba. A centrifugális erő révén a nagyobb és nehezebb szennyező részecskék kifelé, továbbá az emelkedő rámpán keresztül felfelé perdülnek. Így az előleválasztó csatornának köszönhetően már rendkívüli mértékben megtisztított levegő jut a légszűrőbe.
Ematic lánckenőrendszer:
A STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenő olaj felhasználása akár 50%-kal is csökkenthető.
Karburátor előmelegítés:
A STIHL karburátor-előfűtéssel felszerelt fűrészeivel hideg időben sem lehet probléma: téli beállítás esetén előmelegített levegő áramlik a karburátor köré. Ez megakadályozza a karburátor befagyását. A nyári és a téli üzemmód egyetlen egyszerű mozdulattal állítható át.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Tömeg 6,229 kg
Gyártó

STIHL

Nettó tömeg (kg)

4, 8

Vezető hossza (cm)

40

Motortérfogat (cm3)

45, 6

Névleges teljesítmény (kW)

2

Teljesítmény (LE)

3

zajteljesítmény LWA dB(A)

114

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Stihl MS 251 Benzines motorfűrész
194.990 Ft