STIHL MS 170 Benzines ,kis méretű motorfűrész

Rövid leírás: Lőkettérfogat: 31,8 cm3 Teljesítmény: 1,2/1,6 kW/LE Tömeg: 4,1 kg

Cikkszám: 11302000578

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

70.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Figyelem, a termék megszűnik, helyette az MS 162 benzinmotoros fűrész kapható.

Kis méretű, belépő modell 2-MIX motorral. Ideális tűzifa daraboláshoz és fa építőanyagok vágásához. Egyszerű kezelhetőség a kombinát karnak köszönhetően. Antivibrációs rendszer ellátott készülék.
Antivibrációs rendszer
A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési poblémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
Kompenzátor
A STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Tömeg 5,095 kg
Teljesítmény (LE)

1, 6

zajteljesítmény LWA dB(A)

111

Gyártó

STIHL