Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

VISSZATÉRÍTÉSI ÉS VISSZAKÜLDÉSI SZABÁLYZAT

VÁLASSZ TÉMAKÖRT!

A megvásárolt terméket a kézbesítéstől számított 14 naptári napon belül visszavesszük.  Ez a lehetőség a hibás termékek visszaküldésére vonatkozó fogyasztói jogokat egészíti ki. További információkért kattints ide, és tekintsd meg az alábbi, „Mi történik, ha hibás árut kaptam?” című részt.

Ha vissza szeretnéd küldeni a terméket, lépj velünk kapcsolatba. Leveledben add meg a következő adatokat:

  • Webshop rendelési szám
  • A csomaghoz mellékelt számla sorszáma
  • Telefonszám
  • Bankszámla szám, ahová a visszatérítést kéred

E-mailed megérkezése válaszlevélben tájékoztatunk a visszaküldés menetéről:

  • A csomagot futárral, postai úton is feladhatod, vagy személyesen is behozhatod. Amennyiben a terméket nem hiba miatt küldöd vissza, úgy a szállítás költsége téged terhel. A címünk, postai, futárszolgálattal való visszaküldés és személyes visszahozás esetén is: : Horoszcoop Kft. 2220 Vecsés, Széchenyi u. 90. Telefonszámunk: 0629-550750, Mobil: 0630-373-3665

Nézd át az Általános szerződési feltételeket, ahol bővebb tájékoztatást találsz arról, hogy mely termékeket lehet visszaküldeni.

Amikor a termék visszaérkezett a Horoszcoop Kft. raktárába, megkezdődik a visszatérítés feldolgozása, megvizsgáljuk a visszaérkezett terméket. Várj néhány napot, hogy a visszatérítés megérkezzen a számládra. A visszatérítés összegét leghamarabb 7 munkanapon belül, legkésőbb 30 napon belül kapod vissza.

 Ha úgy gondolod, hogy a kiszállított termék  hibás, kérjük, azonnal hívd fel az ügyfélszolgálatot! A hibás termék cseréjét is kérheted, ilyenkor a futár a kézbesítéskor visszahozza a hibás terméket, vagy visszaküldöd a terméket és visszatérítjük az árát. Ennek menetét kérjük egyeztesd kollégáinkkal!

Telefonszámunk: 0629-550750, Mobil: 0630-373-3665

A számlát és a garancia jegyet a csomaghoz mellékelve küldjük el neked! Amennyiben valamelyik hiányzik a csomagodból, kérjük azonnal hívd az ügyfélszolgálatot! A zökkenőmentes ügyintézéshez keresd elő a rendelés számot, és a számlázási nevet- címet amelyet a rendeléskor megadtál!

Telefonszámunk: 0629-550750, Mobil: 0630-373-3665

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén szükséges)Figyelem, az elállási jog attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Megrendelő a terméket átveszi!

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Címzett: Horoszcoop Kft. (mint a Kertccop.hu webshop üzemeltetője) 2220 Vecsés, Széchenyi u. 90.
horoszcoop@horoszcoop.hu

+3629-550-750

EMAIL/LEVÉL SZÖVEGE

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

 

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

Számla sorszáma:

Termék neve, cikkszáma:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

Visszatérítési bankszámla szám:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft