Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Echo akció láncfűrész

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket.

Miért érdemes ECHO-t választani?

A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem csupán a japán precizitással ajándékozza meg a vásárlóit. Mindezt alátámasztva a benzines gépek esetén például 5 év kiterjesztett garanciát ad a végfelhasználók részére. A profi célú, mindennapi használat esetén sem járnak rosszul a vállalkozások: hiszen részükre is 2 év garancia jár a benzinmotoros eszközökre. A hosszabb garancia időnek egyetlen feltétele van, mégpedig az, hogy a magyarországi forgalmazó weboldalán végigcsináljunk egy egyszerű regisztrációt. A regisztrációt itt lehet elvégezni: https://www.echotools.hu/garancialis-regisztracio

Milyen ECHO gépek kaphatók most kedvezményes áron?

A benzines kategória képviselői közül jelenleg két fajta láncfűrész és egy sövénynyíró került be az akciós kalapba. A láncfűrész esetén választhatunk a hobbi kategóriából és a professzionális kategória gépeiből is. Az akciós sövény vágó gép igazán különleges, hiszen erős motorja mellett az egyik speciális tulajdonsága a forgatható markolat, melynek köszönhetően elképesztő jól manőverezhető, pontos és szép munkát lehet vele végezni.

Akkumulátoros gépek

Az akkus kategóriában a 40V-os kézi szerszámok és fűnyírók is akciósak jelenleg. Az akkus gépeket meg lehet vásárolni 2 és 4Ah akkuval, a töltőt ne felejtsétek hozzá! Azzal könnyítettünk a dolgotokon, hogy előre összeállítva csomagban is meg tudjátok rendelni a gépeket akkuval és töltővel, így egészen biztosa, hogy nem marad le semmi.

Fűnyíró akció

Végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a fűnyírók, melyek igazán nagy kedvenceink, hiszen nem csak szépek, de nagyon hatékonyan lehet velük elvégezni a fűnyírást. A kategóriában kisebb és nagyobb vágó szélességű és hagyományos tologatós, illetve önjáró gépet is találtok! Ami nagyon fontos, hogy az ECHO 40V-os kategória gépeiben teljesen ugyanolyan akkumulátor van, így a fűnyíró akksija használható bármelyik kézi eszközhöz is.

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft