Új kertészeti termékek a shopban!

shop - minden ami kert

Ha szereted a kertészkedést, és szeretnéd a kerti munkákat minél egyszerűbben és hatékonyabban elvégezni, akkor jó hírünk van számodra: webshopunkban most számos gyártó termékeivel bővült a kínálatunk, így még több választási lehetőséged van a kerti gépek és eszközök terén.

A Stihl, Echo, Solo, Simplicity és Portland után most már megtalálod az Al-ko, Gardena, Hecht, Fiskars, Riwall, McCulloch és számos egyéb kertigép gyártó termékeit, amelyek között biztosan ráakadsz arra, ami a legjobban megfelel az igényeidnek és a pénztárcádnak. Legyen szó fűnyíróról, fűkasza- vagy sövényvágóról, ágaprítóról vagy lombszívóról, nálunk mindent megtalálsz egy helyen.

De nemcsak a kerti gépekkel tudunk szolgálni: webshopunkban munkavédelmi ruházatot is találsz, amelyek segítenek abban, hogy biztonságosan végezhesd a kerti munkákat. Védőszemüveg, védőkesztyű, védőfelső és -nadrág, védőcipő és -sisak – ezek mind elengedhetetlenek ahhoz, hogy megóvd magad a sérülésektől.

Ne habozz tovább: látogass el webshopunkba, és válogass kedvedre a kerti gépek és eszközök széles választékából! Rendelj most, és élvezd a gyors és megbízható kiszállítást! Ha pedig kérdésed vagy problémád van valamelyik termékkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal: ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre!

Az ügyfélszolgálat kapcsolati adatait ide kattintva érheted el.

Webshopunkban mindig megtalálod a legjobb ajánlatokat a kerti gépek és eszközök terén. Ne maradj le róluk: iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess minket a közösségi médiában is! Így mindig értesülhetsz az újdonságokról, az akciókról és a hasznos tippekről!

Várunk szeretettel webshopunkban: itt minden kertbarát megtalálja a számítását!

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft