logo kertcoop kertigép áruház

Új kertészeti termékek a shopban!

shop - minden ami kert

Ha szereted a kertészkedést, és szeretnéd a kerti munkákat minél egyszerűbben és hatékonyabban elvégezni, akkor jó hírünk van számodra: webshopunkban most számos gyártó termékeivel bővült a kínálatunk, így még több választási lehetőséged van a kerti gépek és eszközök terén.

A Stihl, Echo, Solo, Simplicity és Portland után most már megtalálod az Al-ko, Gardena, Hecht, Fiskars, Riwall, McCulloch és számos egyéb kertigép gyártó termékeit, amelyek között biztosan ráakadsz arra, ami a legjobban megfelel az igényeidnek és a pénztárcádnak. Legyen szó fűnyíróról, fűkasza- vagy sövényvágóról, ágaprítóról vagy lombszívóról, nálunk mindent megtalálsz egy helyen.

De nemcsak a kerti gépekkel tudunk szolgálni: webshopunkban munkavédelmi ruházatot is találsz, amelyek segítenek abban, hogy biztonságosan végezhesd a kerti munkákat. Védőszemüveg, védőkesztyű, védőfelső és -nadrág, védőcipő és -sisak – ezek mind elengedhetetlenek ahhoz, hogy megóvd magad a sérülésektől.

Ne habozz tovább: látogass el webshopunkba, és válogass kedvedre a kerti gépek és eszközök széles választékából! Rendelj most, és élvezd a gyors és megbízható kiszállítást! Ha pedig kérdésed vagy problémád van valamelyik termékkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal: ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre!

Az ügyfélszolgálat kapcsolati adatait ide kattintva érheted el.

Webshopunkban mindig megtalálod a legjobb ajánlatokat a kerti gépek és eszközök terén. Ne maradj le róluk: iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess minket a közösségi médiában is! Így mindig értesülhetsz az újdonságokról, az akciókról és a hasznos tippekről!

Várunk szeretettel webshopunkban: itt minden kertbarát megtalálja a számítását!

Szólj hozzá!

tavaszi időjárás

A tavasz: változékony időjárás

A tavasz változékony időjárásával a kerti munkák során különösen fontos a rugalmasság és az előrelátás. Az időjárás gyakori ingadozásai – köztük eső, hűvös éjszakák, esetleges késői fagyok – kihívások elé állíthatják a kertészeket. Fagyvédelem: Késői fagyok még mindig előfordulhatnak, ezért fontos, hogy legyen kéznél valamilyen fagyvédő anyag, például agrotextil vagy régi lepedő, amellyel éjszakára letakarhatja

Tovább a cikkre »
Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
30 elemek - 8.648.530 Ft