88.500 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Elektromos Mélyszellőztető EVC 1000 a tökéletes választás, ha kerted egészségének és szépségének megőrzése a célod. Ez a kiváló eszköz kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket érdemes figyelembe venni.

A megbízható elektromos meghajtás és a 1000W teljesítmény gondoskodik arról, hogy a munka gyorsan és hatékonyan haladjon előre. A mélyszellőztetés fontos lépés a gyep egészségének megőrzésében, és a Gardena EVC 1000 ebben a tekintetben kiemelkedően teljesít.

A 30 cm-es munkaszélesség optimális területet fed le, lehetővé téve a hatékony munkavégzést még nehezebb hozzáférhetőségű helyeken is. A készülékkel könnyedén átjuthatsz a szűkebb területeken, így az egész kertet átfogóan ápolhatod.

Az állítható magasság lehetővé teszi, hogy pontosan beállítsd a mélységet, amelyben a talajt feltöröd. Ez alkalmazkodik a különböző talajtípusokhoz és a gyep aktuális állapotához, lehetővé téve a személyre szabott ápolást.

A körülbelül 600 m2-es kezelhető felület azt mutatja, hogy a készülék alkalmas közepes méretű kertek ápolására. A Gardena minőségi márkája garancia a tartósságra és hosszú élettartamra, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon is megbízható partner lesz a kertgondozásban.

Gardena Elektromos Mélyszellőztető EVC 1000 egy olyan eszköz, amely gondoskodik a gyeped egészségéről és szépségéről. A hatékony munkavégzés, az állítható magasság és a Gardena minőség garancia arra, hogy kerted mindig lenyűgöző állapotban lesz.

  • Leírás:
  • Mély szellőztető
  • Meghajtás: elektromos
  • Teljesítmény: 1000 W
  • Munkaszélesség: 30 cm
  • Felület: kb. 600 m2
  • Állítható magasságú
Tömeg 11,616 kg
Gyártó

Gardena