ECHO akkumulátoros kerti gépek

fűnyírás

Az ECHO akkumulátoros gépek rendkívül egyszerű használatot és kényelmet biztosítanak, a megszokott erővel, hiszen ma már az akkus gépek akár egy 35 – 40 cm³-es benzinmotoros gép teljesítményét is tudják produkálni.

Alapvetően két nagy csoportra bonthatjuk az ECHO akkus gépeit: a kiskertekbe, otthoni felhasználásra elsősorban a Garden+ kategória gépeit ajánljuk, a professzionális felhasználásra az 56V-os gépcsalád a legjobb választás.

A Garden+ kategória vezéregyéniségei egyértelműen a fűnyírók, amelyek minden kényelmi és funkcionális paraméterrel rendelkeznek ahhoz, hogy valóban a kertünket szolgálják!

ECHO DLM-310/46P 40V-OS AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ

A robusztus, korrózióálló acélház nagy, dupla golyóscsapágyas kerekekkel rendelkezik, így rendkívül tartós. A nagy, 460 mm-es vágási szélesség, a 7 fokozatú magasságállítási lehetőség, a hátsó vagy az oldalsó ürítés közötti választás valóban sokoldalúvá teszi.

A 7 fokozatú központi magasságállítás lehetővé teszi a fűnyírás magasságának 25-80 mm közötti beállítását. Válasszon a hátsó ürítés, az oldalsó kiürítés vagy a mulcsozás között. A nyári hónapokban a mulcsozás időt takarít meg, és javítja a pázsit általános egészségi állapotát. A fejlett 40 V-os akkumulátorok hosszú üzemidőt biztosítanak teljes teljesítménnyel a teljes lemerülésig.

Adatok

Névleges feszültség 40,0 V

Száraz tömeg (kg) 24.3

Futási idő (perc) 23 (2Ah) 45 (4Ah)

Vágási szélesség (mm) 460

Vágási magasság (mm) 25-80

fűnyírás

A professzionális kategóriából ma egy sövényvágót mutatunk be!

ECHO DHC-200 50V-OS AKKUMULÁTOROS SÖVÉNYVÁGÓ

Akkumulátoros kétoldalas sövénynyíró professzionális erővel és teljesítménnyel. Az akkumulátor minden előnye, kompromisszumok nélkül.62 cm-es, kétoldalas, precíziós vágópengékkel ellátott penge a tiszta befejezéshez minden körülmények között. A DHC-200 alacsony zajszintű, alacsony rezgésszámú és 0 károsanyag-kibocsátású, így ideális a zajérzékeny területeken és a lakosság közelében végzett munkához. Energiahatékony motorvezérlés Az intelligens rendszer optimalizálja a motor fordulatszámát, a teljesítmény leadását és az akkumulátor hőjét a legjobb teljesítmény érdekében. Változó sebességű vezérlés Szabályozza a vágási sebességet a tökéletes vágás érdekében a legkülönbözőbb helyzetekben. Ergonomikus elülső fogantyú kialakítás A végső manőverezhetőség és a felhasználói kényelem érdekében.

Nettó tömeg (kg) 3,3

Feszültség (V) 50

Penge hosszúsága (cm) 624

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft