ECHO akkumulátoros kerti gépek

fűnyírás

Az ECHO akkumulátoros gépek rendkívül egyszerű használatot és kényelmet biztosítanak, a megszokott erővel, hiszen ma már az akkus gépek akár egy 35 – 40 cm³-es benzinmotoros gép teljesítményét is tudják produkálni.

Alapvetően két nagy csoportra bonthatjuk az ECHO akkus gépeit: a kiskertekbe, otthoni felhasználásra elsősorban a Garden+ kategória gépeit ajánljuk, a professzionális felhasználásra az 56V-os gépcsalád a legjobb választás.

A Garden+ kategória vezéregyéniségei egyértelműen a fűnyírók, amelyek minden kényelmi és funkcionális paraméterrel rendelkeznek ahhoz, hogy valóban a kertünket szolgálják!

ECHO DLM-310/46P 40V-OS AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ

A robusztus, korrózióálló acélház nagy, dupla golyóscsapágyas kerekekkel rendelkezik, így rendkívül tartós. A nagy, 460 mm-es vágási szélesség, a 7 fokozatú magasságállítási lehetőség, a hátsó vagy az oldalsó ürítés közötti választás valóban sokoldalúvá teszi.

A 7 fokozatú központi magasságállítás lehetővé teszi a fűnyírás magasságának 25-80 mm közötti beállítását. Válasszon a hátsó ürítés, az oldalsó kiürítés vagy a mulcsozás között. A nyári hónapokban a mulcsozás időt takarít meg, és javítja a pázsit általános egészségi állapotát. A fejlett 40 V-os akkumulátorok hosszú üzemidőt biztosítanak teljes teljesítménnyel a teljes lemerülésig.

Adatok

Névleges feszültség 40,0 V

Száraz tömeg (kg) 24.3

Futási idő (perc) 23 (2Ah) 45 (4Ah)

Vágási szélesség (mm) 460

Vágási magasság (mm) 25-80

fűnyírás

A professzionális kategóriából ma egy sövényvágót mutatunk be!

ECHO DHC-200 50V-OS AKKUMULÁTOROS SÖVÉNYVÁGÓ

Akkumulátoros kétoldalas sövénynyíró professzionális erővel és teljesítménnyel. Az akkumulátor minden előnye, kompromisszumok nélkül.62 cm-es, kétoldalas, precíziós vágópengékkel ellátott penge a tiszta befejezéshez minden körülmények között. A DHC-200 alacsony zajszintű, alacsony rezgésszámú és 0 károsanyag-kibocsátású, így ideális a zajérzékeny területeken és a lakosság közelében végzett munkához. Energiahatékony motorvezérlés Az intelligens rendszer optimalizálja a motor fordulatszámát, a teljesítmény leadását és az akkumulátor hőjét a legjobb teljesítmény érdekében. Változó sebességű vezérlés Szabályozza a vágási sebességet a tökéletes vágás érdekében a legkülönbözőbb helyzetekben. Ergonomikus elülső fogantyú kialakítás A végső manőverezhetőség és a felhasználói kényelem érdekében.

Nettó tömeg (kg) 3,3

Feszültség (V) 50

Penge hosszúsága (cm) 624

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft