49.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort gyepszellőztető és talajlazító egyedülálló választás otthoni kertgondozásodhoz, mivel halk és kibocsátásmentes működésével a környezetvédelmet is előtérbe helyezi. A könnyű konstrukció és a kiválóan manőverezhető kialakítás szinte bármilyen kertben hatékonyan alkalmazható. A tolókar magasságának szabályozhatósága pedig további előnyöket kínál.

  • A kertgondozás sokszor zajos és környezetszennyező lehet, azonban az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort megoldást nyújt erre a problémára. A halk működés és a kibocsátásmentes technológia lehetővé teszi, hogy nyugodtan és környezetbarát módon dolgozhass a kertben. Ez nem csak a saját kényelmedet szolgálja, hanem hozzájárul a zöldebb és tisztább környezethez.
  • A könnyű felépítés és a jól manőverezhető szerkezet tökéletesen illeszkedik bármilyen kertbe. Legyen szó egy kisebb vagy nagyobb területről, az eszköz könnyen irányítható, ami időt és energiát takarít meg számodra. Ez lehetővé teszi, hogy a kertgondozás gyorsabb és hatékonyabb legyen.
  • A tolókar magasságának szabályozhatósága további előnyöket biztosít. Ez lehetővé teszi a személyre szabott munkavégzést és a kényelmes használatot. Az ergonomikus tervezés lehetővé teszi, hogy a tolókar magasságát a saját testmagasságodhoz igazítsd, minimalizálva a fáradtságot és a kellemetlenségeket a munka során.
  • Az AL-KO márka hírneve garancia a minőségre és megbízhatóságra. Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort gyepszellőztető és talajlazító esetében ez a minőség párosul a modern technológiával és a kényelmes használhatósággal.

Az AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort gyepszellőztető és talajlazító kiváló választás a kertgondozáshoz. A halk működés, a kibocsátásmentes technológia, a könnyű felépítés. A szabályozható tolókar magasságának kombinációja azt mutatja, hogy az AL-KO gondoskodik a kerted egészségéről, a környezetről és a kényelmedről egyaránt. Válaszd az AL-KO minőséget, és élvezd a kertgondozás egyszerűségét és eredményességét!

Tömeg 14,328 kg
Gyártó

Al-ko