Akciók jönnek, akciók mennek! Közeleg a vég, ami egy új kezdet

akció

Már csak 5 nap és befejeződik a feliratkozóknak járó 10%-os kuponakció. Ne feledjétek, aki feliratkozott, vagy a napokban iratkozik fel, az csak november 30-ig tudja felhasználni a kuponját, ezt követően a kupont már nem fogadja el a rendszerünk. Ne maradjatok le, ha szeretnétek felhasználni a lehetőséget, akkor igyekeznetek kell!

Ha még feliratkoznál és gyorsan kihasználnád a lehetőséget, akkor itt megteheted!

10%

kedvezmény az új feliratkozóknak!

iratkozz fel hírlevelünkre, és a következő vásárlásodnál használd fel a 10% kedvezményre jogosító kuponunkat!

November 30-ig használható fel a kupon!

Adatvédelem *

Nem küldünk spamet! Olvasd el az adatvédelmi feltételeket!

A kuponszabályzatot itt találod. Klikk!

Aki lemarad, az kimarad? Nem feltétlenül! A kuponakciót követően újabb nagyszabású leárazásba kezdünk. Mi várható? Na ez most még titok, de annyit elárulhatunk, hogy decembertől érdemes figyelni az oldalunkon a gépek árát!

De addig készüljünk a karácsonyra! Számos kiegészítőt, hasznos és kedves holmit, de gyerekjátékot is találsz nálunk, amelyeket most még 10% kedvezménnyel vehetsz meg, így kedvező áron szerezheted be az ajándékokat az ünnepre.

Mutatunk néhány ajándék ötletet!

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft