Akciók jönnek, akciók mennek! Közeleg a vég, ami egy új kezdet

akció

Már csak 5 nap és befejeződik a feliratkozóknak járó 10%-os kuponakció. Ne feledjétek, aki feliratkozott, vagy a napokban iratkozik fel, az csak november 30-ig tudja felhasználni a kuponját, ezt követően a kupont már nem fogadja el a rendszerünk. Ne maradjatok le, ha szeretnétek felhasználni a lehetőséget, akkor igyekeznetek kell!

Ha még feliratkoznál és gyorsan kihasználnád a lehetőséget, akkor itt megteheted!

10%

kedvezmény az új feliratkozóknak!

iratkozz fel hírlevelünkre, és a következő vásárlásodnál használd fel a 10% kedvezményre jogosító kuponunkat!

November 30-ig használható fel a kupon!

Adatvédelem *

Nem küldünk spamet! Olvasd el az adatvédelmi feltételeket!

A kuponszabályzatot itt találod. Klikk!

Aki lemarad, az kimarad? Nem feltétlenül! A kuponakciót követően újabb nagyszabású leárazásba kezdünk. Mi várható? Na ez most még titok, de annyit elárulhatunk, hogy decembertől érdemes figyelni az oldalunkon a gépek árát!

De addig készüljünk a karácsonyra! Számos kiegészítőt, hasznos és kedves holmit, de gyerekjátékot is találsz nálunk, amelyeket most még 10% kedvezménnyel vehetsz meg, így kedvező áron szerezheted be az ajándékokat az ünnepre.

Mutatunk néhány ajándék ötletet!

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft