logo kertcoop kertigép áruház

Akciók jönnek, akciók mennek! Közeleg a vég, ami egy új kezdet

akció

Már csak 5 nap és befejeződik a feliratkozóknak járó 10%-os kuponakció. Ne feledjétek, aki feliratkozott, vagy a napokban iratkozik fel, az csak november 30-ig tudja felhasználni a kuponját, ezt követően a kupont már nem fogadja el a rendszerünk. Ne maradjatok le, ha szeretnétek felhasználni a lehetőséget, akkor igyekeznetek kell!

Ha még feliratkoznál és gyorsan kihasználnád a lehetőséget, akkor itt megteheted!

10%

kedvezmény az új feliratkozóknak!

iratkozz fel hírlevelünkre, és a következő vásárlásodnál használd fel a 10% kedvezményre jogosító kuponunkat!

November 30-ig használható fel a kupon!

Adatvédelem *

Nem küldünk spamet! Olvasd el az adatvédelmi feltételeket!

A kuponszabályzatot itt találod. Klikk!

Aki lemarad, az kimarad? Nem feltétlenül! A kuponakciót követően újabb nagyszabású leárazásba kezdünk. Mi várható? Na ez most még titok, de annyit elárulhatunk, hogy decembertől érdemes figyelni az oldalunkon a gépek árát!

De addig készüljünk a karácsonyra! Számos kiegészítőt, hasznos és kedves holmit, de gyerekjátékot is találsz nálunk, amelyeket most még 10% kedvezménnyel vehetsz meg, így kedvező áron szerezheted be az ajándékokat az ünnepre.

Mutatunk néhány ajándék ötletet!

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
1 elem - 14.690 Ft