10% kedvezmény, ha feliratkozol a hírlevelünkre

feliratkozás

iratkozz fel most és kapsz egy kuponkódot, amelyet 2022.november 30-ig egy alkalommal beválthatsz a webshopban! A kuponkedvezmény a megvásárolt termékekre vonatkozik, a szállítás és utánvét költségére nem!

10%

kedvezmény az új feliratkozóknak!

iratkozz fel hírlevelünkre, és a következő vásárlásodnál használd fel a 10% kedvezményre jogosító kuponunkat!

November 30-ig használható fel a kupon!

Adatvédelem *

Nem küldünk spamet! Olvasd el az adatvédelmi feltételeket!

A kuponszabályzatot itt találod. Klikk!

Kupon szabályzat

FIGYELEM! Feliratkozáskor kapsz egy megerősítő emailt, kérjük, mindenképp erősítsd meg a feliratkozást, mert anélkül nem küldi a rendszerünk a kuponkódot!

– hogyan lehet az online kuponnal fizetni : vásárolj a webáruházban és a fizetés – pénztár oldalon add meg és váltsd be a kuponodat! A beváltott kupon a kosárban lévő termékek árából biztosít 10% kedvezményt. A kedvezmény mértéke a pénztár oldalon feltüntetésre kerül.
– az online kupon nem váltható át pénzre, nem adható vissza belőle pénz, és a szállítási költségekre nem vonatkozik;
– az elhasznált online kupont több alkalommal nem lehet beváltani.
– a lejárt online kupon nem használható fel; A kupon felhasználhatósága 2022. november 30.
– Az online kupon 3. személyre nem ruházható át
– más kedvezménnyel nem összevonható a kupon használata;
– az online kupon többszörözése, után képzése, másolása, hamisítása tilos;
– felelősség-kizárás a kupon jogosulatlan felhasználására vonatkozóan: amennyiben olyan személy email címével kerül beváltásra a kupon, aki nem szerepel a feliratkozási listában, úgy a kedvezmény legkésőbb a számlázáskor visszavonásra kerül.
– egyoldalú érvényességi idő vagy az online kupon felhasználási feltételeinek módosítási lehetősége: amennyiben a kuponnal visszaélés történik, úgy a webáruház fenntartja a jogot a felhasználhatóság korlátozására.

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft