Nagy év végi robotfűnyíró kiárusítás, akár 200.000Ft kedvezmény!

robotfűnyíró akció

Készültél már robotfűnyírót venni, de vártad a black fridayt? Nem kell tovább várni! Raktárkészletünk utolsó Wiper darabjaira óriási akciót hirdettünk, így a mai naptól a készlet erejéig 100-200.000 ezer Ft kedvezménnyel juthattok hozzá a prémium minőségű olasz robot-fűnyírókhoz! A kedvezmény egyéb kedvezménnyel nem vonható össze, az akciós gépekre kupon nem használható fel. 

Hogyan válasszak robotfűnyírót?

A robotfűnyírók egyik legfontosabb paramétere , hogy mekkora területű kerthez vannak gyártva. Ezt az infót minden egyes robotfűnyíró termékleírásánál megtalálod. Túlméretezni nem érdemes, mert feleslegesen növeli a kiadásokat. de alul méretezni sem jó, hiszen nem váltja be a vásárolt gép a hozzá fűzött reményeket. Tartsuk magunkat a gyártó által ajánlott kertmérethez, akkor járunk a legjobban! Kis kertbe ki robot, nagy kertbe nagy robot! Ha olyan méretű, extra nagy kertbe keresünk megoldást, amelyre nem elegendő egy gép, akkor érdemes a területet 2-3 robot között beosztani. Ez mindenféle probléma nélkül megoldható, hiszen a robotok programozhatók, illetve a GPS lehetőség is sokat segíthet ebben.

Domborzati viszonyok

A legtöbb, akár meredek, dombos kertbe is könnyedén találni robotfűnyírót, de minden esetben érdemes megnézni, hogy a választott fűnyírónk milyen emelkedővel bír el a gyártói adatok szerint. Ha ez megvan és azt is tudjuk, hogy mekkora a legnagyobb emelkedés %-a a kertünkben, akkor egészen biztosan nem fogjuk elrontani a választást.

A robotfűnyíró funkciói

Telefonnal is irányítható? Csapatmunkás? Programozható? Állítható vágásmagasság? Neked mi a fontos? Alaposan gondold át, hogy mely funkciók az amelyek nélkül nem tudsz elképzelni egy robotfűnyírót. Akár írd össze a gondolataidat!

Most már minden tudsz! Tessék választani!

Nem tudsz választani? Nincs baj! Hívd fel kollégáinkat a 0629-550-750-es telefonszámon és kérj segítséget a választáshoz!

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft