Nagy év végi robotfűnyíró kiárusítás, akár 200.000Ft kedvezmény!

robotfűnyíró akció

Készültél már robotfűnyírót venni, de vártad a black fridayt? Nem kell tovább várni! Raktárkészletünk utolsó Wiper darabjaira óriási akciót hirdettünk, így a mai naptól a készlet erejéig 100-200.000 ezer Ft kedvezménnyel juthattok hozzá a prémium minőségű olasz robot-fűnyírókhoz! A kedvezmény egyéb kedvezménnyel nem vonható össze, az akciós gépekre kupon nem használható fel. 

Hogyan válasszak robotfűnyírót?

A robotfűnyírók egyik legfontosabb paramétere , hogy mekkora területű kerthez vannak gyártva. Ezt az infót minden egyes robotfűnyíró termékleírásánál megtalálod. Túlméretezni nem érdemes, mert feleslegesen növeli a kiadásokat. de alul méretezni sem jó, hiszen nem váltja be a vásárolt gép a hozzá fűzött reményeket. Tartsuk magunkat a gyártó által ajánlott kertmérethez, akkor járunk a legjobban! Kis kertbe ki robot, nagy kertbe nagy robot! Ha olyan méretű, extra nagy kertbe keresünk megoldást, amelyre nem elegendő egy gép, akkor érdemes a területet 2-3 robot között beosztani. Ez mindenféle probléma nélkül megoldható, hiszen a robotok programozhatók, illetve a GPS lehetőség is sokat segíthet ebben.

Domborzati viszonyok

A legtöbb, akár meredek, dombos kertbe is könnyedén találni robotfűnyírót, de minden esetben érdemes megnézni, hogy a választott fűnyírónk milyen emelkedővel bír el a gyártói adatok szerint. Ha ez megvan és azt is tudjuk, hogy mekkora a legnagyobb emelkedés %-a a kertünkben, akkor egészen biztosan nem fogjuk elrontani a választást.

A robotfűnyíró funkciói

Telefonnal is irányítható? Csapatmunkás? Programozható? Állítható vágásmagasság? Neked mi a fontos? Alaposan gondold át, hogy mely funkciók az amelyek nélkül nem tudsz elképzelni egy robotfűnyírót. Akár írd össze a gondolataidat!

Most már minden tudsz! Tessék választani!

Nem tudsz választani? Nincs baj! Hívd fel kollégáinkat a 0629-550-750-es telefonszámon és kérj segítséget a választáshoz!

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft