Black Friday? Háromszor is!

Black friday

Triplázunk! Úgy döntöttünk, hogy 3 pénteken is akciózunk! 2023. november 17. pénteken, 2023. november 24. pénteken és 2023. december 1. pénteken is hatalmas akciókkal kínálunk egyes termékeket! A nagy kedvencek is bekerültek a kalapba, számos STIHL és ECHO láncfűrész, RATO szivattyúk és rengeteg egyéb STIHL gép is kedvezményes áron vásárolható meg ezen a 3 napon! A termékek az aktuális készlet erejéig kaphatók az akciós kedvezménnyel ezeken a napokon!

De lássuk is mely termékeket árazzuk le a Black Friday napjaira!

Van itt minden, amire a kertben szükséged lehet! Láncfűrészek, kaszák, kapák, magasnyomású mosók, traktor, fűnyíró, szivattyú, permetező! A Black Friday, az Black Friday, ilyenkor kell akciózni!

Egész jó a választék, igaz? Meg van már a kedvenced? Ne késlekedj a rendeléssel, az akciós árak maximum a készlet erejéig érvényesek! A kedvezményes árak 2023. november 17. pénteken, 2023. november 24. pénteken és 2023. december 1. pénteken kerülnek hirdetésre, de az akciós napokat megelőző csütörtök este már érdemes figyelni az oldalt, mert már élni fognak a kedvezmények! Igen! Nálunk már ezek a csütörtök esték “kis péntekek”! Éljen a Black Friday! Lepjétek meg magatokat a kedvenc gépetekkel most, hogy tavasszal már egy új eszközzel vethessétek bele magatokat a kerti munkába.

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft