Black Friday? Háromszor is!

Black friday

Triplázunk! Úgy döntöttünk, hogy 3 pénteken is akciózunk! 2023. november 17. pénteken, 2023. november 24. pénteken és 2023. december 1. pénteken is hatalmas akciókkal kínálunk egyes termékeket! A nagy kedvencek is bekerültek a kalapba, számos STIHL és ECHO láncfűrész, RATO szivattyúk és rengeteg egyéb STIHL gép is kedvezményes áron vásárolható meg ezen a 3 napon! A termékek az aktuális készlet erejéig kaphatók az akciós kedvezménnyel ezeken a napokon!

De lássuk is mely termékeket árazzuk le a Black Friday napjaira!

Van itt minden, amire a kertben szükséged lehet! Láncfűrészek, kaszák, kapák, magasnyomású mosók, traktor, fűnyíró, szivattyú, permetező! A Black Friday, az Black Friday, ilyenkor kell akciózni!

Egész jó a választék, igaz? Meg van már a kedvenced? Ne késlekedj a rendeléssel, az akciós árak maximum a készlet erejéig érvényesek! A kedvezményes árak 2023. november 17. pénteken, 2023. november 24. pénteken és 2023. december 1. pénteken kerülnek hirdetésre, de az akciós napokat megelőző csütörtök este már érdemes figyelni az oldalt, mert már élni fognak a kedvezmények! Igen! Nálunk már ezek a csütörtök esték “kis péntekek”! Éljen a Black Friday! Lepjétek meg magatokat a kedvenc gépetekkel most, hogy tavasszal már egy új eszközzel vethessétek bele magatokat a kerti munkába.

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft