Stihl gép mellé ajándék!

A mai naptól ajándékcsomagokkal kedveskedünk egyes Stihl gépek vásárlása esetén! A termékek árát változatlanul hagytuk, de egyes gépek mellé közel 30.000Ft értékű ajándék is járhat! Az ajándékokat úgy választottuk ki, hogy valamennyi hasznodra legyen, vagy a szabadidődben emlékeztessen a kedvenc gépedre!

Az ajándékokat 2023.03.30-tól a készlet erejéig biztosítjuk a termékhez! Az ajánlat webshop rendelés és személyes vásárlás esetén is érvényes! Az ajándékok készpénzre vagy egyéb termékre nem válthatók át!

Irány az akciós termékkategória > >

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft