Stihl gépek akcióban

stihl akció

Ha éppen most tervezel kerti gépet vásárolni, akkor van egy jó hírünk számodra: május 31-ig akciós áron juthatsz hozzá a legtöbb Stihl kertigéphez. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kedvező áron szerezd be a kerted karbantartásához szükséges eszközöket.

A Stihl kertigépek minősége nem kérdéses és most az áruk is kedvezőbb. Az akcióban számos kerti gép szerepel, beleértve a fűnyírókat, sövénynyírókat, láncfűrészeket, permetezőket és sok más eszközt. Az akcióban résztvevő kertigépek árai a szokásos árakhoz képest jelentősen csökkentek, így most ez a tökéletes alkalom, hogy megvásárold azokat a gépeket, amelyekre szükséged van a kerted karbantartásához.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik kerti gép lenne a legmegfelelőbb számodra, akkor érdemes szakértők tanácsát kérni. Most van időd! Az ünnepek alatt nézz körbe és azt követően, 2023.04.11-én, kedden, akár telefonon is kereshetsz minket, így a legjobb tanácsokat kaphatod! Kollégáink készségesen segítenek abban, hogy megtaláld a legmegfelelőbb eszközt a kertedhez. Tehát, ha minőségi kerti gépeket szeretnél kedvező áron vásárolni, akkor a Stihl május 31-ig tartó akciója a lehető legjobb alkalom erre. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és szerezz be minőségi Stihl kertigépeket, hogy élvezhesd a szép és rendezett kertet egész évben!

Jelenleg 89 féle különböző Stihl gépet találsz akcióban, de nézzünk meg egy kis ízelítőt! A többi akciós gépet megnézheted ide kattintva,

További akciókat is találsz, ha körbenézel! Ide kattintva azokat a gépeket is megnézheted, amelyekhez értékes ajándékokat is adunk!

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft