Stihl gépek akcióban

stihl akció

Ha éppen most tervezel kerti gépet vásárolni, akkor van egy jó hírünk számodra: május 31-ig akciós áron juthatsz hozzá a legtöbb Stihl kertigéphez. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kedvező áron szerezd be a kerted karbantartásához szükséges eszközöket.

A Stihl kertigépek minősége nem kérdéses és most az áruk is kedvezőbb. Az akcióban számos kerti gép szerepel, beleértve a fűnyírókat, sövénynyírókat, láncfűrészeket, permetezőket és sok más eszközt. Az akcióban résztvevő kertigépek árai a szokásos árakhoz képest jelentősen csökkentek, így most ez a tökéletes alkalom, hogy megvásárold azokat a gépeket, amelyekre szükséged van a kerted karbantartásához.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik kerti gép lenne a legmegfelelőbb számodra, akkor érdemes szakértők tanácsát kérni. Most van időd! Az ünnepek alatt nézz körbe és azt követően, 2023.04.11-én, kedden, akár telefonon is kereshetsz minket, így a legjobb tanácsokat kaphatod! Kollégáink készségesen segítenek abban, hogy megtaláld a legmegfelelőbb eszközt a kertedhez. Tehát, ha minőségi kerti gépeket szeretnél kedvező áron vásárolni, akkor a Stihl május 31-ig tartó akciója a lehető legjobb alkalom erre. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és szerezz be minőségi Stihl kertigépeket, hogy élvezhesd a szép és rendezett kertet egész évben!

Jelenleg 89 féle különböző Stihl gépet találsz akcióban, de nézzünk meg egy kis ízelítőt! A többi akciós gépet megnézheted ide kattintva,

További akciókat is találsz, ha körbenézel! Ide kattintva azokat a gépeket is megnézheted, amelyekhez értékes ajándékokat is adunk!

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft