A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

echo akció

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

A legnagyobb sikert arató láncfűrészek

Az ECHO benzinmotoros láncfűrészei az egyik legjobban keresett gépek a gyártó kínálatából. Nem csak teljesítmény – súly arányuk kiváló, de olyan magas minőségi kategóriát képviselnek, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ezekre a gépekre a gyártó akár 5 év garanciát is biztosít, amely nem hétköznapii a kertigépek világában. De lássuk mit tudnak ezek a fűrészek!

ECHO CS-4310SX benzinmotoros láncfűrész

A fűrész jelenleg két változtban kapható: a CS-4310SX láncvezetővel és lánccal kerül forgalomba, míg a CSB-4310SX doboza nem tartalmaz láncvezetőt és láncot. Ez utóbbi mellé mi ajándékba mellékelünk Portland kiegészítőket. De nézzük mit tud a 4310? Érkezését komoly várakozás előzte meg, hiszen a gyártó komoly ígéretekkel kecsegtette a felhasználókat. Aztán a tavalyi évben megérkezett Magyarországra is gép, végre ki tudtuk próbálni és nem okozott csalódást.

ECHO CS-4310SX A láncfűrész a kategóriájában a legjobb teljesítmény-súly aránnyal rendelkezik, így valóban méltó az X szériás helyére. A 40 cm3-es fűrészek közül ez lesz a legkönnyebb és legerősebb, mindössze 4,3 kg-ot nyom, és hatalmas 2,3kW teljesítményt ad le. Mérnöki és tervezési szempontból a CS-7310SX kistestvére – ugyanolyan ergonómiával, külső és belső rendszerekkel, mint például a nagy teherbírású centrifugális porleválasztó rendszer és a különleges szűrő. Nagy teherbírású alumínium markolat gumi burkolattal a biztos fogásért és 3 pontos rezgéscsillapító rugóval a kényelmes használatért.

Kényelmi funkciók:

  • Pillanat kapcsoló a motor gyors és egyszerű újraindításához.
  • Oldalsó hozzáférésű láncfeszítő a könnyű láncbeállításhoz.
  • Leesésgátlós biztonsági csavar anyák alapfelszereltségként.
  • Áttetsző üzemanyagtartály.

Műszaki adatok

  • Karburátor: Diafragma
  • Motor lökettérfogat (cm³) 42.9
  • Teljesítmény (kw) 2.3
  • Száraz tömeg (kg) 4.3
  • Üzemanyagtartály térfogata (l) 0,40
  • Lánc olajtartály űrtartalom (ml) 270
  • Üzemanyag-fogyasztás maximális motorteljesítmény mellett (l/h) 1.24
  • Fűrészlánc (hüvelyk) 0,325
  • Láncvezető (hüvelyk) 0,050 hossz (cm/inch) 1 33, 35, 40, 45
  • Hangnyomásszint (dB(A)) 103.1
  • Hangteljesítmény szint (dB(A)) 113,0
  • Vibráció Első fogantyú/Hátsó fogantyú (m/s²) 3.3 / 3.1

ECHO CS-501SX

A profi széria másik üdvöskéje az 50 cm³-es kategória legjobbja az ECHO CS-501SX, amelyre szintén akciót hirdetett a gyártó. A CS-501SX/40R professzionális benzines láncfűrész dekompressziós szeleppel és ellenálló kovácsolt láncvezetővel. G-FORCE rendszerrel rendelkezik, amely a szennyeződések elszívását biztosítja, valamint az elvesztés ellen biztosított anya is megtalálható a fedélen. Az alumíniumfogantyús Echo CS-501SX motorfűrész további előnyére szolgál az antivibrációs gumirendszer, ami egyszerű használatot biztosít.

A magnéziumvázas benzines motorfűrész G-FORCE technológiával rendelkezik, amely elszívja a szennyeződéseket a légszűrő előtti térből Kovácsolt láncvezető egy darab anyagból, így hosszú élettartammal és ellenálló képességgel büszkélkedhet A praktikus anyafelfogó a tengelykapcsoló fedelén segít elkerülni az anya elvesztését Beépített forgattyúházzal és áttetsző üzemanyagtartállyal rendelkezik A fűrész oldalsó láncfeszítéssel és dekompressziós szeleppel is el van látva.

A lánckenőanyag adagolása szabályozható A hátsó fogantyú antivibrációs gumirendszerrel rendelkezik A légszűrő fedele levehető A fűrész motorja magnéziumtömbben van elhelyezve Indítóasszisztens a tartály megengedésére.

Technikai információ:

Motortérfogat (cm³):50.2

Teljesítmény (kw):2.57

Kimenet (ps):3.50

Száraz tömeg (kg):4.7

Üzemanyagtartály űrtartalma (ml):500

Láncolaj-tartály űrtartalma (ml):280

Üzemanyag-fogyasztás maximális motorteljesítmény mellett (L / h):1.54

Gyújtási rendszer:CDI Start Assist System

Láncfék:tehetetlenségi Fojtószelep / automatikus

üresjárati gyorskioldás: Igen

Láncfeszítő: Oldalsó

Fűrészlánc (hüvelyk):0,325

Láncvezető (hüvelyk):0,58

Alkalmazható vezető (cm / hüvelyk): 1 40, 45, 50/16, 18, 20

Akcióban a kisebbek is: ECHO CS-420ES é ECHO CS-310ES

A 30 és 40 cm³-es kategória is képviselteti magát az akcióban, A két kisebbik kedvenc is nagy népszerűségnek örvend, nézzük mivel veszi le a lábáról a favágókat!

ECHO CS-420ES

Könnyű professzionális benzinmotoros fűrész, sokoldalú használatra.

Hihetetlen teljesítmény-tömeg arány a robusztus felépítéssel. A CS-420ES a könnyű konstrukciót (4,6 kg) ötvözi egy erőteljes, 40,2 cm³-es professzionális motorral. A japánban gyártott fűrészre akár 5 év garanciát vállalunk!

43 cm-es (17 ″) vezetővel a CS-420ES középkategóriás, alacsony emissziójú láncfűrész, amely ideális fafaragóknak és mezőgazdasági termelőknek is, fák kivágásához és fakitermeléshez is kiváló választás.

ECHO CS-310ES/35

Kiváló ár / érték arány és kiemelkedő minőség.

Jellemzők:

Lökettérfogat (cm³) 30,5

Teljesítmény (kW/LE) 1,1/1,5

Tömeg (kg) 4

A meghirdetett akció 2023.október 1- től legkésőbb 2023. november 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft