logo kertcoop kertigép áruház

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

echo akció

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

A legnagyobb sikert arató láncfűrészek

Az ECHO benzinmotoros láncfűrészei az egyik legjobban keresett gépek a gyártó kínálatából. Nem csak teljesítmény – súly arányuk kiváló, de olyan magas minőségi kategóriát képviselnek, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ezekre a gépekre a gyártó akár 5 év garanciát is biztosít, amely nem hétköznapii a kertigépek világában. De lássuk mit tudnak ezek a fűrészek!

ECHO CS-4310SX benzinmotoros láncfűrész

A fűrész jelenleg két változtban kapható: a CS-4310SX láncvezetővel és lánccal kerül forgalomba, míg a CSB-4310SX doboza nem tartalmaz láncvezetőt és láncot. Ez utóbbi mellé mi ajándékba mellékelünk Portland kiegészítőket. De nézzük mit tud a 4310? Érkezését komoly várakozás előzte meg, hiszen a gyártó komoly ígéretekkel kecsegtette a felhasználókat. Aztán a tavalyi évben megérkezett Magyarországra is gép, végre ki tudtuk próbálni és nem okozott csalódást.

ECHO CS-4310SX A láncfűrész a kategóriájában a legjobb teljesítmény-súly aránnyal rendelkezik, így valóban méltó az X szériás helyére. A 40 cm3-es fűrészek közül ez lesz a legkönnyebb és legerősebb, mindössze 4,3 kg-ot nyom, és hatalmas 2,3kW teljesítményt ad le. Mérnöki és tervezési szempontból a CS-7310SX kistestvére – ugyanolyan ergonómiával, külső és belső rendszerekkel, mint például a nagy teherbírású centrifugális porleválasztó rendszer és a különleges szűrő. Nagy teherbírású alumínium markolat gumi burkolattal a biztos fogásért és 3 pontos rezgéscsillapító rugóval a kényelmes használatért.

Kényelmi funkciók:

  • Pillanat kapcsoló a motor gyors és egyszerű újraindításához.
  • Oldalsó hozzáférésű láncfeszítő a könnyű láncbeállításhoz.
  • Leesésgátlós biztonsági csavar anyák alapfelszereltségként.
  • Áttetsző üzemanyagtartály.

Műszaki adatok

  • Karburátor: Diafragma
  • Motor lökettérfogat (cm³) 42.9
  • Teljesítmény (kw) 2.3
  • Száraz tömeg (kg) 4.3
  • Üzemanyagtartály térfogata (l) 0,40
  • Lánc olajtartály űrtartalom (ml) 270
  • Üzemanyag-fogyasztás maximális motorteljesítmény mellett (l/h) 1.24
  • Fűrészlánc (hüvelyk) 0,325
  • Láncvezető (hüvelyk) 0,050 hossz (cm/inch) 1 33, 35, 40, 45
  • Hangnyomásszint (dB(A)) 103.1
  • Hangteljesítmény szint (dB(A)) 113,0
  • Vibráció Első fogantyú/Hátsó fogantyú (m/s²) 3.3 / 3.1

ECHO CS-501SX

A profi széria másik üdvöskéje az 50 cm³-es kategória legjobbja az ECHO CS-501SX, amelyre szintén akciót hirdetett a gyártó. A CS-501SX/40R professzionális benzines láncfűrész dekompressziós szeleppel és ellenálló kovácsolt láncvezetővel. G-FORCE rendszerrel rendelkezik, amely a szennyeződések elszívását biztosítja, valamint az elvesztés ellen biztosított anya is megtalálható a fedélen. Az alumíniumfogantyús Echo CS-501SX motorfűrész további előnyére szolgál az antivibrációs gumirendszer, ami egyszerű használatot biztosít.

A magnéziumvázas benzines motorfűrész G-FORCE technológiával rendelkezik, amely elszívja a szennyeződéseket a légszűrő előtti térből Kovácsolt láncvezető egy darab anyagból, így hosszú élettartammal és ellenálló képességgel büszkélkedhet A praktikus anyafelfogó a tengelykapcsoló fedelén segít elkerülni az anya elvesztését Beépített forgattyúházzal és áttetsző üzemanyagtartállyal rendelkezik A fűrész oldalsó láncfeszítéssel és dekompressziós szeleppel is el van látva.

A lánckenőanyag adagolása szabályozható A hátsó fogantyú antivibrációs gumirendszerrel rendelkezik A légszűrő fedele levehető A fűrész motorja magnéziumtömbben van elhelyezve Indítóasszisztens a tartály megengedésére.

Technikai információ:

Motortérfogat (cm³):50.2

Teljesítmény (kw):2.57

Kimenet (ps):3.50

Száraz tömeg (kg):4.7

Üzemanyagtartály űrtartalma (ml):500

Láncolaj-tartály űrtartalma (ml):280

Üzemanyag-fogyasztás maximális motorteljesítmény mellett (L / h):1.54

Gyújtási rendszer:CDI Start Assist System

Láncfék:tehetetlenségi Fojtószelep / automatikus

üresjárati gyorskioldás: Igen

Láncfeszítő: Oldalsó

Fűrészlánc (hüvelyk):0,325

Láncvezető (hüvelyk):0,58

Alkalmazható vezető (cm / hüvelyk): 1 40, 45, 50/16, 18, 20

Akcióban a kisebbek is: ECHO CS-420ES é ECHO CS-310ES

A 30 és 40 cm³-es kategória is képviselteti magát az akcióban, A két kisebbik kedvenc is nagy népszerűségnek örvend, nézzük mivel veszi le a lábáról a favágókat!

ECHO CS-420ES

Könnyű professzionális benzinmotoros fűrész, sokoldalú használatra.

Hihetetlen teljesítmény-tömeg arány a robusztus felépítéssel. A CS-420ES a könnyű konstrukciót (4,6 kg) ötvözi egy erőteljes, 40,2 cm³-es professzionális motorral. A japánban gyártott fűrészre akár 5 év garanciát vállalunk!

43 cm-es (17 ″) vezetővel a CS-420ES középkategóriás, alacsony emissziójú láncfűrész, amely ideális fafaragóknak és mezőgazdasági termelőknek is, fák kivágásához és fakitermeléshez is kiváló választás.

ECHO CS-310ES/35

Kiváló ár / érték arány és kiemelkedő minőség.

Jellemzők:

Lökettérfogat (cm³) 30,5

Teljesítmény (kW/LE) 1,1/1,5

Tömeg (kg) 4

A meghirdetett akció 2023.október 1- től legkésőbb 2023. november 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Szólj hozzá!

tavaszi időjárás

A tavasz: változékony időjárás

A tavasz változékony időjárásával a kerti munkák során különösen fontos a rugalmasság és az előrelátás. Az időjárás gyakori ingadozásai – köztük eső, hűvös éjszakák, esetleges késői fagyok – kihívások elé állíthatják a kertészeket. Fagyvédelem: Késői fagyok még mindig előfordulhatnak, ezért fontos, hogy legyen kéznél valamilyen fagyvédő anyag, például agrotextil vagy régi lepedő, amellyel éjszakára letakarhatja

Tovább a cikkre »
Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
21 elemek - 4.698.631 Ft