Fűnyíró traktor – Melyiket válasszam?

Portland fűnyíró traktor

A fűnyíró traktorok ideális eszközök a nagyobb méretű kertek és területek gondozásához. Képesek hatékonyan és gyorsan levágni a füvet, minimalizálva ezzel a munkaidőt és a fáradtságot.

Mikor érdemes fűnyíró traktort vásárolni?

A fűnyíró traktorok megvásárlására több tényező is befolyásolhat minket, például a kert mérete, a rendelkezésre álló költségvetés, a rendszeres fűnyírási igények stb. Általában érdemes fűnyíró traktort vásárolni, ha:

 • Nagy kerttel rendelkezel, ahol a kézi fűnyírás túl időigényes és fárasztó lenne.
 • Gyakran kell füvet nyírni, és szeretnéd csökkenteni a munkaidőt.
 • Szeretnéd élvezni a fűnyírást, amelyet így gyorsan és kényelmesen végezhetsz.

Döntés előtt mindig fontos megfontolni az egyéni igényeket és a rendelkezésre álló költségvetést, ugyanis a piacon számos márka kapható, melyek a belépő szinttől a felső prémium kategóriáig mindenféle igényt kielégítenek, minőségben, funkcionalitásban is. Most két olyan márkát ajánlunk, amelyek jelenleg akciósak a kínálatunkban:

Simplicity fűnyíró traktorok

 • Minőség és tartósság: A Simplicity traktorok híresek a kiváló minőségű anyagok és alkatrészek felhasználásáról, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.
 • Kényelem: A Simplicity fűnyíró traktorok ergonomikus kialakítással rendelkeznek, kényelmes üléssel és egyszerűen kezelhető vezérlőelemekkel, hogy a felhasználó számára könnyű legyen használni őket.
 • Innováció: A cég folyamatosan fejleszti termékeit, és új technológiákat vezet be a kényelem és a hatékonyság növelése érdekében. Ha prémium kategória a cél, akkor a Simplicity a legjobb választás,
 • Számos kiegészítő rendelhető a géphez, így nem csupán fűnyírótraktorként, de akár hótolóként is használható a gép (érdeklődj kollégáinknál)
 • Szerviz és alkatrész ellátás.

Portland Machinery fűnyíró traktorok

 • Ár-érték arány: A Portland Machinery fűnyíró traktorok általában kedvezőbb árkategóriába tartoznak, így vonzóvá teszik őket azok számára, akik kevesebb pénzt szeretnének költeni.
 • Jó minőség: Habár a Portland Machinery termékek olcsóbbak, mégis jó minőséget nyújtanak, így megbízhatóak a kisebb kertek és területek gondozásához
 • Választék: a Portland Machinery traktorok számos kényelmi funkcióval vannak ellátva és kaphatók manuális vagy hidrováltós változatban is, fűgyűjtós vagy oldalkidobós kivitelben, így valóban bármely igényre megoldást kínálnak.
 • Zökkenőmentes alkatrész ellátás, több mint 30 szervizpont országosan.

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft