logo kertcoop kertigép áruház

Echo Garden+ termékcsalád – miért válassz akkumulátoros gépet

echo akkus

A hagyományos, benzines vagy elektromos kerti eszközök mellett az akkumulátoros készülékek egyre népszerűbbé válnak, és számos előnyt kínálnak a felhasználók számára. Hadd mutassuk be, miért éri meg áttérni erre a modern, környezetbarát és kényelmes megoldásra!

Könnyű használat és hordozhatóság: Az akkumulátoros kerti gépek könnyen kezelhetők, és nincs szükség a hosszabbítók végtelen csomóira, de benzinre sem. Az eszközök hordozhatók, így kényelmesen mozoghatunk a kertben anélkül, hogy gondot okozna a vezetékekkel való küzdelem vagy a benzinnel való üzemanyag utánpótlás.

Környezetbarát megoldás: Az akkumulátoros gépek környezetbarát alternatívát kínálnak a hagyományos benzines kerti gépekhez képest. Mivel nincs kipufogógáz-kibocsátás, nem terhelik a környezetet és az egészségünket káros anyagokkal. Ez azzal is jár, hogy a kertben kellemesebb légkört teremthetünk, és csökkenthetjük a zajszintet.

Csendes gép, alacsony karbantartási igény: Az akkumulátoros kerti gépek csendesebbek működés közben, mint a hagyományos benzines változatok. Tehát nem kell aggódnunk a szomszédok vagy a család nem fog bosszankodni, hogy ismét a kertben zajongunk. Emellett a karbantartás egyszerűbb, mivel nem kell olajat cserélni vagy benzinnel bajlódni. Csak töltsük fel az akkumulátort, és már készen is állunk a munkára!

Rugalmas és hosszabb üzemidő: Az akkumulátoros gépek egyre fejlettebb technológiával rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik hosszabb üzemidőt. Az új generációs akkumulátorok hatékonyabbak és tartósabbak, így egyetlen töltéssel több munkát végezhetünk el. Ezáltal nincs szükség gyakori töltésre vagy akkumulátorcserére a munka közben.

Költséghatékony megoldás: Bár az akkumulátoros gépek kezdeti befektetése magasabbnak tűnhet, hosszú távon költséghatékonyabb megoldást kínálnak. Nem kell folyamatosan vásárolnunk üzemanyagot vagy olajat, és a karbantartási költségek is alacsonyabbak. Ezenkívül az energiatakarékos technológiájuk révén kevesebb elektromos energia szükséges a működésükhöz.

Mit nyújt még az ECHO?

a Garden+ szerszámokra alapesetben 2 év garanciát kínálunk, amely 3 évre meghosszabbítható, ha regisztrálod a gépet. Így ha bármi baj történne, biztosítjuk, hogy kerti eszközöd gyorsan megjavítjuk vagy kicseréljük.

Ha karbantartásra, javításra, pótalkatrészekre vagy tanácsadásra van szükséged, országos szerviz és kereskedő hálózat biztosítja az állandó támogatást.

A minden Garden+ szerszámmal kompatibilis, nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorokkal könnyedén válthatsz a gépek között.
A 40V 2Ah és 4Ah akkumulátorok minden szerszámmal kompatibilisek, hosszú futási időt és gyors töltési időt biztosítanak.

A Garden+ szerszámokat úgy tervezték, hogy tökéletesen megfeleljenek a kertészkedés szerelmeseinek igényeinek. Gondos mérnöki munkával kiegyensúlyozták a teljesítményt, a súlyt, a funkciókat és a biztonságot, hogy olyan akkus kerti gépeket tudjanak a vevőknek biztosítani, amelyek nemcsak a lehető leghatékonyabban végzik el a munkát, hanem a használatuk is örömöt okoz.

Találjd meg az ideális akkumulátoros kerti gépeket weboldalunkon, és élvezze a könnyű használat, a csendes működés és a környezetbarát megoldások nyújtotta előnyöket! Csapatunk szívesen segít kiválasztani az Ön igényeinek legjobban megfelelő eszközöket. Válasszon az akkumulátoros kerti gépek közül, és tegye kertészkedést még kellemesebbé és hatékonyabbá!

Akkumulátoros gépeink

Lássuk mit tudunk ajánlani az Echo kínálatából! Most csomagban valamennyi 40V-os Echo akkus gépet olcsóbban kaphatod meg, mint az eredeti ár. Sokféle csomagból tudsz válogatni, egy-egy gépet akkuval és töltővel, de akár gép csoportokat is. Mutatunk egy kis ízelítőt, de ha minden gép érdekel, akkor kattints ide.

A 40V-os Echo termékek akciója 2023.07.31-ig, vagy legkésőbb a készlet erejéig érvényes!

Szólj hozzá!

FERTŐTLENÍTÉS

Nyári melegben a fertőtlenítés még fontosabb szerepet kap, a magas hőmérséklet és nedvesség ideális környezetet teremt a baktériumok számára.

Tovább a cikkre »
akció : ECHO japán akkus gépek

Akcióban a japán ECHO 40V-os és 56V-os gépei is! Hatalmas kedvezmények!

A június hónap a japán ECHO márka akkumulátoros gépeiről szól! A promócióban 2024.06.30-ig, vagy az akciós készlet erejéig hatalmas kedvezményekkel lehet megvásárolni a hobbi és profi kategóriás akkumulátoros gépeket! Nézzük szerintünk mi a legjobb ajánlat Az akkumulátoros ECHO gépek jelenleg két nagy kategóriába sorolhatók: a hobbi – ház körüli felhasználásra készült kedvezőbb árfekvésű kerti eszközök

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft