logo kertcoop kertigép áruház

Stihl gépek akcióban

stihl akció

Ha éppen most tervezel kerti gépet vásárolni, akkor van egy jó hírünk számodra: május 31-ig akciós áron juthatsz hozzá a legtöbb Stihl kertigéphez. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kedvező áron szerezd be a kerted karbantartásához szükséges eszközöket.

A Stihl kertigépek minősége nem kérdéses és most az áruk is kedvezőbb. Az akcióban számos kerti gép szerepel, beleértve a fűnyírókat, sövénynyírókat, láncfűrészeket, permetezőket és sok más eszközt. Az akcióban résztvevő kertigépek árai a szokásos árakhoz képest jelentősen csökkentek, így most ez a tökéletes alkalom, hogy megvásárold azokat a gépeket, amelyekre szükséged van a kerted karbantartásához.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik kerti gép lenne a legmegfelelőbb számodra, akkor érdemes szakértők tanácsát kérni. Most van időd! Az ünnepek alatt nézz körbe és azt követően, 2023.04.11-én, kedden, akár telefonon is kereshetsz minket, így a legjobb tanácsokat kaphatod! Kollégáink készségesen segítenek abban, hogy megtaláld a legmegfelelőbb eszközt a kertedhez. Tehát, ha minőségi kerti gépeket szeretnél kedvező áron vásárolni, akkor a Stihl május 31-ig tartó akciója a lehető legjobb alkalom erre. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és szerezz be minőségi Stihl kertigépeket, hogy élvezhesd a szép és rendezett kertet egész évben!

Jelenleg 89 féle különböző Stihl gépet találsz akcióban, de nézzünk meg egy kis ízelítőt! A többi akciós gépet megnézheted ide kattintva,

További akciókat is találsz, ha körbenézel! Ide kattintva azokat a gépeket is megnézheted, amelyekhez értékes ajándékokat is adunk!

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
17 elemek - 2.811.950 Ft