Simplicity – ha igényed van a minőségre

Simplicity fűnyíró traktor

Számos fűnyíró traktort találsz a webáruházunkban, amelyek mindegyike kiváló minőséget képvisel, de most a TOP prémium kategóriánkat szeretnénk nektek bemutatni, amely nem mindennapi kényelmet, tartósságot és megbízhatóságot nyújt az áráért, nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a fűnyíró traktorok luxus kategóriája. Ez a Simplicity, amely valóban nem a hétköznapi igényeket elégíti ki, hanem a valóban igényes fűnyírásra ad lehetőséget, mind a munka minőségében, mind pedig a kényelem és kezelhetőség tekintetében. Lássuk a részleteket!

Simplicity fűnyíró traktor
Szeretnéd a sportpályák sávos gyepét látni a kertedben? Ezt is tudja a Simlicity…

A Simplicity tökéletes kerti traktor azok számára, akik nem kötnek kompromisszumot sem a munka minőségében, sem a gyep állapotában, de a kerti eszközeik megjelenésében és tartósságában sem. Elég erős ahhoz, hogy megbirkózzunk négy szezonnyi udvari munkával és elég kifinomult ahhoz is, hogy luxus felhasználói élményt nyújtson. Az igazi kert rajongónak kötelező darab.

A Briggs & Stratton® motorok változatos kínálata hajtja a Simplicity traktorokat. A tartós alkatrészeknek és a megbízható indításnak köszönhetően ezek a motorok akkor teljesítenek a legjobban, amikor a legnagyobb szükség van rá.

A Simplicity traktorok az autóipar által ihletett Suspension Comfort System TM rendszerrel rendelkeznek. Ez a kétpontos rendszer a hagyományos, felfüggesztés nélküli fűnyírókhoz képest 25%-kal kisebb hatást gyakorol a kezelőre a hagyományos fűnyíróhoz képest.Az első és a hátsó rugók együttműködnek a Free Floating TM fűnyíróasztallal és a Truff-Torq® nagy sebességű sebességváltóval, hogy a kezelő hatékonyabban nyírhasson a vágás minőségének és kényelem feláldozása nélkül.

Most pedig lássuk a kínálatot! A Simplicity oldalkidobós és fűgyűjtős modelleket is kínál, 20-27LE teljesítményű gépek között válogathatunk, a vágószélesség 96-122cm között mozog. Így valóban széles választék mellett élvezhető a prémium kivitelezés és kényelmi megoldások számtalan előnye. Emellett ezek a fűnyíró traktorok olyan minőséget képviselnek, amelyben nem lehet csalódni. Ha nálunk vásárolsz fűnyíró traktort, akkor szakavatott kollégáink elvégzik a gép beüzemelését és minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a későbbiek folyamán, szakszerűen tudd használni és ne okozzon a kezelése semmilyen nehézséget.

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft