Újdonság! Megérkezett az ECHO CS-4310SX láncfűrész

ECHO CS-4310SX láncfűrész

Már nagyon vártuk mi is és sok láncfűrész rajongó is! A japán ECHO ismét nagyot alkotott, ez a gép talán a világ legjobb fűrésze címre is pályázhat! Adatai alapján is kiváló, de az eddigi felhasználói visszajelzések szerint valóban csúcs kategóriás. Nézzük mit tud!

Az ECHO CS-4310SX a láncfűrész a kategóriájában a legjobb teljesítmény-súly aránnyal rendelkezik, így valóban méltó a helyére, az X-széria legjobbja. A 40 cm3-es fűrészek közül ez lesz a legkönnyebb és legerősebb, mindössze 4,3 kg-ot nyom, és hatalmas 2,3kW teljesítményt ad le. Mérnöki és tervezési szempontból a CS-7310SX kistestvére – ugyanolyan ergonómiával, külső és belső rendszerekkel, mint például a nagy teherbírású centrifugális porleválasztó rendszer és a különleges szűrő.

Rendkívül könnyű és strapabíró vázával és erőteljes, 42,9 cm³-es, kétütemű motorjával a láncfűrészek kategóriájában a legjobb teljesítmény-tömeg arányt biztosítja. Manőverezhetősége verhetetlen! A mindössze 4,3 kg tömegével 2,3 kW teljesítményt ad le. Nagy teherbírású alumínium markolat gumi burkolattal a biztos fogásért és 3 pontos rezgéscsillapító rugóval a kényelmes használatért.

ECHO CS-4310SX láncfűrész

További kényelmi megoldások:

Az ECHO láncfűrészek rengeteg praktikus funkcióval rendelkeznek, így ez a gép is!
Pillanat kapcsoló a motor gyors és egyszerű újraindításához.
Oldalsó hozzáférésű láncfeszítő a könnyű láncbeállításhoz.
Leesésgátlós biztonsági csavar anyák alapfelszereltségként.
Áttetsző üzemanyagtartály.

Műszaki adatok

Karburátor: Diafragma
Motor lökettérfogat (cm³) 42.9
Teljesítmény (kw) 2.3
Száraz tömeg (kg) 4.3
Üzemanyagtartály térfogata (l) 0,40
Lánc olajtartály űrtartalom (ml) 270
Üzemanyag-fogyasztás maximális motorteljesítmény mellett (l/h) 1.24
Fűrészlánc (hüvelyk) 0,325
Láncvezető (hüvelyk) 0,050 hossz (cm/inch) 1 33, 35, 40, 45
Hangnyomásszint (dB(A)) 103.1
Hangteljesítmény szint (dB(A)) 113,0
Vibráció Első fogantyú/Hátsó fogantyú (m/s²) 3.3 / 3.1

Végül, de nem utolsó sorban nézzük az ECHO “legjeit”! A CS-4310SX mellé felsorakozik a CS-2511TES, mint a világ legkönnyebb felső markolatos fűrésze, és a nagy testvér, amely több mint 70cm3-s motorja mellett is mindössze 6.8kg.

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft