logo kertcoop kertigép áruház

Óriási év végi hajrá! Nézd meg az akcióinkat!

karácsonyi akció

5-10-15-20% kedvezmény egyes termékekre! Itt a karácsonyi akció! Fontos! Ha idén szeretnéd megkapni amit rendelsz, akkor december 20-ig kell elküldened rendelésed és december 21-én tudjuk átadni a futárnak, vagy átvehet az üzletben! Ha december 21. és 2023. január 9. között rendelsz, akkor a rendelésed 2023.január 10-én tudjuk feldolgozni és átadni a futárnak, mert az ünnepek alatt szabadságra megyünk, aztán pedig leltározni fogunk. Kérjük mindezt vedd figyelembe a rendelésednél!

Rengeteg terméket leáraztunk az év végére, az akciónk 2022.12.31-ig érvényes! Most érdemes körbenézni, hogy akciós-e álmaid fűrésze?! Az akciós kínálatban találsz nagynyomású mosót, permetezőt, és rengeteg fűkaszát is! Mutatunk egy kis ízelítőt, ha az összes akciós termék érdekel, akkor kattints ide.

Akciós láncfűrészek

Akciós kaszák, szegélynyírók

Akciós fűnyírók

Szólj hozzá!

FERTŐTLENÍTÉS

Nyári melegben a fertőtlenítés még fontosabb szerepet kap, a magas hőmérséklet és nedvesség ideális környezetet teremt a baktériumok számára.

Tovább a cikkre »
akció : ECHO japán akkus gépek

Akcióban a japán ECHO 40V-os és 56V-os gépei is! Hatalmas kedvezmények!

A június hónap a japán ECHO márka akkumulátoros gépeiről szól! A promócióban 2024.06.30-ig, vagy az akciós készlet erejéig hatalmas kedvezményekkel lehet megvásárolni a hobbi és profi kategóriás akkumulátoros gépeket! Nézzük szerintünk mi a legjobb ajánlat Az akkumulátoros ECHO gépek jelenleg két nagy kategóriába sorolhatók: a hobbi – ház körüli felhasználásra készült kedvezőbb árfekvésű kerti eszközök

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft