Óriási év végi hajrá! Nézd meg az akcióinkat!

karácsonyi akció

5-10-15-20% kedvezmény egyes termékekre! Itt a karácsonyi akció! Fontos! Ha idén szeretnéd megkapni amit rendelsz, akkor december 20-ig kell elküldened rendelésed és december 21-én tudjuk átadni a futárnak, vagy átvehet az üzletben! Ha december 21. és 2023. január 9. között rendelsz, akkor a rendelésed 2023.január 10-én tudjuk feldolgozni és átadni a futárnak, mert az ünnepek alatt szabadságra megyünk, aztán pedig leltározni fogunk. Kérjük mindezt vedd figyelembe a rendelésednél!

Rengeteg terméket leáraztunk az év végére, az akciónk 2022.12.31-ig érvényes! Most érdemes körbenézni, hogy akciós-e álmaid fűrésze?! Az akciós kínálatban találsz nagynyomású mosót, permetezőt, és rengeteg fűkaszát is! Mutatunk egy kis ízelítőt, ha az összes akciós termék érdekel, akkor kattints ide.

Akciós láncfűrészek

Akciós kaszák, szegélynyírók

Akciós fűnyírók

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft