logo kertcoop kertigép áruház

Mikulás nap? Egy kis akcióval köszöntünk mindenkit!

Mikulás akció, Stihl gyermek játékok kedvezménnyel

Most igazán nagy kedvencetek lett 3 gyermekjáték, amelyekre így Mikulás nap alkalmából 10% kedvezményt adunk! Az akció 2022.12.23-ig tart, de arra figyeljetek, hogy idén 2022.12.20-án beérkezett rendeléseket tudjuk az ünnep előtt kézbesíteni, személyesen 2022.12.21-én tudtok még vásárolni, aztán az idei évre bezárjuk a boltot, karácsonyozunk, utána pedig rendet teszünk és leltározunk is egyet, így csak január 10-én nyitunk ki újra, az év végén és január első hetében beérkezett rendeléseket is ekkor adjuk át a futár szolgálatnak.

Száz szónak is egy a vége, itt a 3 gyermekeknek tökéletes ajándék, amelyet most 10% kedvezménnyel tudtok megvásárolni az ünnepekig!

Szólj hozzá!

FERTŐTLENÍTÉS

Nyári melegben a fertőtlenítés még fontosabb szerepet kap, a magas hőmérséklet és nedvesség ideális környezetet teremt a baktériumok számára.

Tovább a cikkre »
akció : ECHO japán akkus gépek

Akcióban a japán ECHO 40V-os és 56V-os gépei is! Hatalmas kedvezmények!

A június hónap a japán ECHO márka akkumulátoros gépeiről szól! A promócióban 2024.06.30-ig, vagy az akciós készlet erejéig hatalmas kedvezményekkel lehet megvásárolni a hobbi és profi kategóriás akkumulátoros gépeket! Nézzük szerintünk mi a legjobb ajánlat Az akkumulátoros ECHO gépek jelenleg két nagy kategóriába sorolhatók: a hobbi – ház körüli felhasználásra készült kedvezőbb árfekvésű kerti eszközök

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft