Simplicity: egy évszázad a kerti traktorok világában

simplicity fűnyíró traktorok

SIMPLICITY ® PREMIUM TRAKTOR

Ha gyep gondozáshoz, fűnyíráshoz keresel kerti felszerelést keresel, számos gyártó és szolgáltatás közül választhatsz, de ha a vágás minősége és a gyönyörű gyep a fontos, a döntés egyszerű, a válasz a Simplicity traktor. De hogyan jutott el eddig a márka? Nézzük meg a történetét!

100 éves lett a Simplicity! 1922-ben fúró és köszörű gépek gyártásával indult a vállalkozás, majd 1936-ban dobták piacra az első kerti traktort, ezt megállíthatatlan fejlődés követte. Számos egyedi fejlesztésű ötleten túl, a Briggs&Stratton motorok alkalmazása és a különleges felfüggesztések kifejlesztése tette a Simlicityt a prémium minőségű traktorok egyik legjelentősebb gyártójává.

simplicity történelem

William (Bill) J. Neiderkorn megalapította a Simplicity Manufacturing Company-t Port Washingtonban. A cég bérelt egy háromemeletes épületet vasúti iparvágányokkal a város nyugati oldalán. Ez volt az a hely, ahol Bill Neiderkorn és a Simplicity ipari történelmet írt.

Miután több éven át az unalmas gépek motorjaira összpontosított, a Simplicity a kerti traktorok gyártására helyezte a hangsúlyt. Az “A model” kerti traktorral, ez az átmenet megalapozta a gyártó cég jövőjét.

A 3,6 lóerős Wonder Boy volt az első dedikált fűnyíró a cégtől. Ennek a modellnek a bevezetése számos lehetőséget nyitott a Simplicity számára a kertigép iparban. Ekkor jelent meg a Free Floating™ Mower Deck első fejlesztése is.

A Simplicity traktorgyártásának igazi sikerét egy kisebb fűnyíró traktor, a 6 lóerős Broadmoor megjelenése hozta meg. A Broadmoor immár 57 éve a Simplicity visszatérő terméke.

Az első igazi Simplicity zero turn fűnyírók akkor jelentek meg, amikor a márka egyesítette erőit a Middlesworth Engineeringgel, amely szabadalmaztatott hidrokormányzással, exkluzív kormányvezérléssel rendelkező, kereskedelmi forgalomban lévő fűnyírókat gyártott.

Briggs & Stratton megvásárolta a Simplicity Manufacturing céget, ezzel új és izgalmas jövő indult a Simplicity márka számára.

A Prestige™ kerti traktor megjelenésével került bevezetésre a különleges felfüggesztés a Simplicity termékcsaládba. Ez a fejlesztés fokozta a prémium fűnyírási élményt, amelyről a márka ismert.

A múltba visszatekintve és a jövőbe pillantva a Simplicity fejlődése arról szól, hogy a fűnyírás élményét minden eddiginél könnyebbé tegye. Minden fejlesztés új kényelmi lehetőségeket, új funkciókat és intelligensebb traktorokat kínál.  Használd ki a Simplicity fűnyíró traktorok által kínált extra sokoldalúságot, és válassz olyan gépet, olyan felszereltséggel, amely a te igényeidet elégíti ki. Választhatsz fűgyűjtős, vagy oldalkidobós modelleket, eldöntheted hogy a mulcsozó funkció fontos, vagy más egyéb szempontokat tartasz kiemelkedőnek. Akármi is az igényed, a Simplicity traktorokból meg fogod találni azt a modellt, amelyet a te szükségleteidhez fejlesztettek.

Jelenleg kapható Simplicity fűnyíró traktorok

Kapcsolódó téma: Allergiások a kertben – ahol többek között arról is olvashatsz, hogy a fűnyírást hogyan időzítsd, ahhoz, hogy kevesebb pollen kerüljön a levegőbe.

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft