Simplicity: egy évszázad a kerti traktorok világában

simplicity fűnyíró traktorok

SIMPLICITY ® PREMIUM TRAKTOR

Ha gyep gondozáshoz, fűnyíráshoz keresel kerti felszerelést keresel, számos gyártó és szolgáltatás közül választhatsz, de ha a vágás minősége és a gyönyörű gyep a fontos, a döntés egyszerű, a válasz a Simplicity traktor. De hogyan jutott el eddig a márka? Nézzük meg a történetét!

100 éves lett a Simplicity! 1922-ben fúró és köszörű gépek gyártásával indult a vállalkozás, majd 1936-ban dobták piacra az első kerti traktort, ezt megállíthatatlan fejlődés követte. Számos egyedi fejlesztésű ötleten túl, a Briggs&Stratton motorok alkalmazása és a különleges felfüggesztések kifejlesztése tette a Simlicityt a prémium minőségű traktorok egyik legjelentősebb gyártójává.

simplicity történelem

William (Bill) J. Neiderkorn megalapította a Simplicity Manufacturing Company-t Port Washingtonban. A cég bérelt egy háromemeletes épületet vasúti iparvágányokkal a város nyugati oldalán. Ez volt az a hely, ahol Bill Neiderkorn és a Simplicity ipari történelmet írt.

Miután több éven át az unalmas gépek motorjaira összpontosított, a Simplicity a kerti traktorok gyártására helyezte a hangsúlyt. Az “A model” kerti traktorral, ez az átmenet megalapozta a gyártó cég jövőjét.

A 3,6 lóerős Wonder Boy volt az első dedikált fűnyíró a cégtől. Ennek a modellnek a bevezetése számos lehetőséget nyitott a Simplicity számára a kertigép iparban. Ekkor jelent meg a Free Floating™ Mower Deck első fejlesztése is.

A Simplicity traktorgyártásának igazi sikerét egy kisebb fűnyíró traktor, a 6 lóerős Broadmoor megjelenése hozta meg. A Broadmoor immár 57 éve a Simplicity visszatérő terméke.

Az első igazi Simplicity zero turn fűnyírók akkor jelentek meg, amikor a márka egyesítette erőit a Middlesworth Engineeringgel, amely szabadalmaztatott hidrokormányzással, exkluzív kormányvezérléssel rendelkező, kereskedelmi forgalomban lévő fűnyírókat gyártott.

Briggs & Stratton megvásárolta a Simplicity Manufacturing céget, ezzel új és izgalmas jövő indult a Simplicity márka számára.

A Prestige™ kerti traktor megjelenésével került bevezetésre a különleges felfüggesztés a Simplicity termékcsaládba. Ez a fejlesztés fokozta a prémium fűnyírási élményt, amelyről a márka ismert.

A múltba visszatekintve és a jövőbe pillantva a Simplicity fejlődése arról szól, hogy a fűnyírás élményét minden eddiginél könnyebbé tegye. Minden fejlesztés új kényelmi lehetőségeket, új funkciókat és intelligensebb traktorokat kínál.  Használd ki a Simplicity fűnyíró traktorok által kínált extra sokoldalúságot, és válassz olyan gépet, olyan felszereltséggel, amely a te igényeidet elégíti ki. Választhatsz fűgyűjtős, vagy oldalkidobós modelleket, eldöntheted hogy a mulcsozó funkció fontos, vagy más egyéb szempontokat tartasz kiemelkedőnek. Akármi is az igényed, a Simplicity traktorokból meg fogod találni azt a modellt, amelyet a te szükségleteidhez fejlesztettek.

Jelenleg kapható Simplicity fűnyíró traktorok

Kapcsolódó téma: Allergiások a kertben – ahol többek között arról is olvashatsz, hogy a fűnyírást hogyan időzítsd, ahhoz, hogy kevesebb pollen kerüljön a levegőbe.

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft