Wiper Blitz XH4 – telepítés nélkül? Elérhető áron? Ráadásul prémium minőség? Mindent tud!

Wiper robotfűnyíró

Csomagold ki, kapcsold be, a BLITZ4X4 robot készen áll a fűnyírásra. Pontos, fáradhatatlan, csendes, gazdaságos. A mulcsozó kaszálás természetes műtrágyájának köszönhetően a gyönyörű és egészségesebb gyep előnyeit élvezheted! Mindez telepítés nélkül? Igen!

A szabadalmaztatott és specifikus gyepérzékelőknek köszönhetően felismeri a terepet és csak a pázsiton működik. A 9 cm -es vagy annál nagyobb akadályokat is észleli, például sövényt vagy falakat, amelyek határként szolgálnak, ilyenkor irányváltással folytatja a fűnyírást. Négykerék-meghajtásának és megerősített lökhárítóinak köszönhetően minden kerthez alkalmazkodik. A My Robot Wiper alkalmazás lehetővé teszi a robot kezelését és programozását, így drága vezetékes telepítés helyett, mindössze egy alkalmazás kell a telefonodra és máris működik a gép! Jól hangzik, nem? Az alkalmazást itt tudod letölteni!

Ez a robotfűnyíró ideális a kis kertekhez. Könnyedén hordozható, nem igényel telepítést, nincs szükség határoló vezetékre. Fejlett érzékelőinek köszönhetően felismeri a talajt, csak ott nyírja a füvet, ahol szükséges. Mivel a robotfűnyíróknál szokásos határoló vezetékre nincs szükség, ezért több kertben is használható. Csak meg kell fogni, kitenni a fűbe és már dolgozik is.
Mivel ehhez a robotfűnyíróhoz nem tartozik dokkoló állomás, ezért a töltőjével minden használat után fel kell tölteni.

MI VAN A DOBOZBAN?

Maga a robotfűnyíró, a WIPER BLITZ XH4. Mellette megtalálható a tápegység, amellyel fel lehet tölteni a robotfűnyírót. A csomag tartalmaz még egy használat utasítást, melyet a használatba vétel előtt ajánlott figyelmesen áttanulmányozni. Mindezek mellett a pengéhez való távtartó is megtalálható benne, amellyel a vágási magasságot lehet beállítani..
A csomag kibontása után ellenőrizd a robotfűnyíró és a tartozékok sértetlenségét!

MIELŐTT MUNKÁBA ÁLL A ROBOTFŰNYÍRÓ

Mindenekelőtt fel kell tölteni a robotot! Ehhez vedd ki a dobozból a robotfűnyírót és a töltőt. Keress a töltőnek helyet, amely legalább 160 cm-re van a talajtól, és nem éri sem az eső, sem a közvetlen napsütés. Nyisd ki a robotfűnyíró tetején található kis ajtót, és csatlakoztasd a töltőhöz. A csatlakoztatás után a robot automatikusan elkezd töltődni. Ezt mutatja a tetején lévő LED villogás. Addig kell tölteni, amíg a LED abba nem hagyja a villogást és folyamatosan világítani nem kezd. Ekkor a robotfűnyíró akkumulátora feltöltött állapotban van.
Fontos, hogy az első használat előtt mindenképpen töltsd legalább 4 órát.

A TERÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

Ellenőrizd a gyep felületét! Ne legyen a nyírandó területen kő, lyuk és egyéb akadály. A fák földből kiálló gyökereit is körbe kell keríteni valamivel, hogy a robot ne tegyen kárt bennük, vagy saját magában.

A TERÜLET HATÁRAINAK KIJELÖLÉSE

A robotfűnyíró munkaterületének határait többféleképpen lehet kijelölni:

  • 9 cm-nél magasabb fal
  • sövény
  • kicsi kerítés
  • 35 cm-nél szélesebb járda
  • 5cm-nél nagyobb járdaszegély

A ROBOTFŰNYÍRÓ ÜZEMBE HELYEZÉSE

Bizonyosodj meg róla, hogy a robotfűnyíró ki van kapcsolva. Ezután állítsd be a kívánt vágási magasságot. Ehhez viselj védőkesztyűt, hogy az éles penge ne tudja megvágni a kezed.
A vágási magasságot manuálisan kell beállítani. Egy megfelelő csavarhúzóval távolítsd el a késeket, majd a kívánt vágási magasságnak megfelelően rögzítsd a kések alá – vagy vedd ki onnan a távtartót. A kések visszahelyezésekor figyelj, hogy a rögzítő csavarokat megfelelően húzd meg.

Csatlakoztasd a telefonod a robotfűnyíróhoz. Az applikációban add meg a PIN kóódját, ami alapesetben 0000. Ezt érdemes azonnal megváltoztatni. Állítsd be a kívánt munkaidőt, majd nyomd meg a PLAY gombot. A robotfűnyíró máris munkába áll!

A ROBOTFŰNYÍRÓ LEÁLLÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Wiper robotfűnyíró

A robotfűnyírót a piros STOP gomb megnyomásával lehet kikapcsolni.

A szükséges karbantartási feladatok elvégzéséhez ajánlott szakértő segítséget igénybe venni. Kapcsolatfelvételhez látogass el a szerviz oldalunkra!

ÖSSZEFOGLALÁS: ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

TípusRobotfűnyíró
Tápellátás típusElektromos áram
TápellátásAkkumulátor
Kerék típus4 kerekű
Penge anyagaAcél
Ajánlott terület350 – 1000 m²
FunkciókBluetooth Védettség: IPX4 400 m² maximális kaszálási terület 4 kés
Csomag tartalma1 x Fűnyíró

TECHNIKAI TULAJDONSÁGOK

Maximális sebesség18 m/min
Szervó motorAutomata
Gyújtási rendszerAutomata
Vágási szélesség25 cm
Minimális vágási magasság42 mm
Maximális vágási magasság48 mm
Zajszint65 dB

AKKUMULÁTOR

Akkumulátor típusaLi-Ion
Akkumulátor kapacitása7.5 Ah
Töltési idő4.5 h
Akkumulátor élettartam3 h

MÉRETEK

Hosszúság440 mm
Szélesség360 mm
Magasság200 mm
Súly8.6 kg

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft