Wiper Blitz XH4 – telepítés nélkül? Elérhető áron? Ráadásul prémium minőség? Mindent tud!

Wiper robotfűnyíró

Csomagold ki, kapcsold be, a BLITZ4X4 robot készen áll a fűnyírásra. Pontos, fáradhatatlan, csendes, gazdaságos. A mulcsozó kaszálás természetes műtrágyájának köszönhetően a gyönyörű és egészségesebb gyep előnyeit élvezheted! Mindez telepítés nélkül? Igen!

A szabadalmaztatott és specifikus gyepérzékelőknek köszönhetően felismeri a terepet és csak a pázsiton működik. A 9 cm -es vagy annál nagyobb akadályokat is észleli, például sövényt vagy falakat, amelyek határként szolgálnak, ilyenkor irányváltással folytatja a fűnyírást. Négykerék-meghajtásának és megerősített lökhárítóinak köszönhetően minden kerthez alkalmazkodik. A My Robot Wiper alkalmazás lehetővé teszi a robot kezelését és programozását, így drága vezetékes telepítés helyett, mindössze egy alkalmazás kell a telefonodra és máris működik a gép! Jól hangzik, nem? Az alkalmazást itt tudod letölteni!

Ez a robotfűnyíró ideális a kis kertekhez. Könnyedén hordozható, nem igényel telepítést, nincs szükség határoló vezetékre. Fejlett érzékelőinek köszönhetően felismeri a talajt, csak ott nyírja a füvet, ahol szükséges. Mivel a robotfűnyíróknál szokásos határoló vezetékre nincs szükség, ezért több kertben is használható. Csak meg kell fogni, kitenni a fűbe és már dolgozik is.
Mivel ehhez a robotfűnyíróhoz nem tartozik dokkoló állomás, ezért a töltőjével minden használat után fel kell tölteni.

MI VAN A DOBOZBAN?

Maga a robotfűnyíró, a WIPER BLITZ XH4. Mellette megtalálható a tápegység, amellyel fel lehet tölteni a robotfűnyírót. A csomag tartalmaz még egy használat utasítást, melyet a használatba vétel előtt ajánlott figyelmesen áttanulmányozni. Mindezek mellett a pengéhez való távtartó is megtalálható benne, amellyel a vágási magasságot lehet beállítani..
A csomag kibontása után ellenőrizd a robotfűnyíró és a tartozékok sértetlenségét!

MIELŐTT MUNKÁBA ÁLL A ROBOTFŰNYÍRÓ

Mindenekelőtt fel kell tölteni a robotot! Ehhez vedd ki a dobozból a robotfűnyírót és a töltőt. Keress a töltőnek helyet, amely legalább 160 cm-re van a talajtól, és nem éri sem az eső, sem a közvetlen napsütés. Nyisd ki a robotfűnyíró tetején található kis ajtót, és csatlakoztasd a töltőhöz. A csatlakoztatás után a robot automatikusan elkezd töltődni. Ezt mutatja a tetején lévő LED villogás. Addig kell tölteni, amíg a LED abba nem hagyja a villogást és folyamatosan világítani nem kezd. Ekkor a robotfűnyíró akkumulátora feltöltött állapotban van.
Fontos, hogy az első használat előtt mindenképpen töltsd legalább 4 órát.

A TERÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

Ellenőrizd a gyep felületét! Ne legyen a nyírandó területen kő, lyuk és egyéb akadály. A fák földből kiálló gyökereit is körbe kell keríteni valamivel, hogy a robot ne tegyen kárt bennük, vagy saját magában.

A TERÜLET HATÁRAINAK KIJELÖLÉSE

A robotfűnyíró munkaterületének határait többféleképpen lehet kijelölni:

  • 9 cm-nél magasabb fal
  • sövény
  • kicsi kerítés
  • 35 cm-nél szélesebb járda
  • 5cm-nél nagyobb járdaszegély

A ROBOTFŰNYÍRÓ ÜZEMBE HELYEZÉSE

Bizonyosodj meg róla, hogy a robotfűnyíró ki van kapcsolva. Ezután állítsd be a kívánt vágási magasságot. Ehhez viselj védőkesztyűt, hogy az éles penge ne tudja megvágni a kezed.
A vágási magasságot manuálisan kell beállítani. Egy megfelelő csavarhúzóval távolítsd el a késeket, majd a kívánt vágási magasságnak megfelelően rögzítsd a kések alá – vagy vedd ki onnan a távtartót. A kések visszahelyezésekor figyelj, hogy a rögzítő csavarokat megfelelően húzd meg.

Csatlakoztasd a telefonod a robotfűnyíróhoz. Az applikációban add meg a PIN kóódját, ami alapesetben 0000. Ezt érdemes azonnal megváltoztatni. Állítsd be a kívánt munkaidőt, majd nyomd meg a PLAY gombot. A robotfűnyíró máris munkába áll!

A ROBOTFŰNYÍRÓ LEÁLLÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Wiper robotfűnyíró

A robotfűnyírót a piros STOP gomb megnyomásával lehet kikapcsolni.

A szükséges karbantartási feladatok elvégzéséhez ajánlott szakértő segítséget igénybe venni. Kapcsolatfelvételhez látogass el a szerviz oldalunkra!

ÖSSZEFOGLALÁS: ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

TípusRobotfűnyíró
Tápellátás típusElektromos áram
TápellátásAkkumulátor
Kerék típus4 kerekű
Penge anyagaAcél
Ajánlott terület350 – 1000 m²
FunkciókBluetooth Védettség: IPX4 400 m² maximális kaszálási terület 4 kés
Csomag tartalma1 x Fűnyíró

TECHNIKAI TULAJDONSÁGOK

Maximális sebesség18 m/min
Szervó motorAutomata
Gyújtási rendszerAutomata
Vágási szélesség25 cm
Minimális vágási magasság42 mm
Maximális vágási magasság48 mm
Zajszint65 dB

AKKUMULÁTOR

Akkumulátor típusaLi-Ion
Akkumulátor kapacitása7.5 Ah
Töltési idő4.5 h
Akkumulátor élettartam3 h

MÉRETEK

Hosszúság440 mm
Szélesség360 mm
Magasság200 mm
Súly8.6 kg

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft