Vásárolj online vagy személyesen vecsési üzletünkben Stihl gépet és az első szerviz munkadíját elengedjük

stihl szerviz

Aki 2022.07.01 és 2022.08.31 között online (a https://kertcoop.hu oldalon) vagy személyesen vásárol Stihl gépet vecsési üzletünkben (2220 Vecsés, Széchenyi u 90. – Budapest határában, az Üllői út végén), annak a gép első szervizének munkadíját elengedjük! A szerviz első igénybevétele nem dátumhoz kötött! A kedvezmény bármikor igénybe vehető, de kizárólag a munkadíjra vonatkozik, amely jelenleg bruttó 7500Ft / óra. (a mindenkori óradíjra vonatkozik) A javítás – karbantartás keretében beszerelt alkatrészek és felhasznált anyagok költsége a mindenkori listaárakon kerül kiszámlázásra, arra nem vonatkozik a kedvezmény.

A lehetőség igénybevételéhez kérjük őrizd meg a blokkot/számlát, garanciajegyet, valamint szükséges, hogy a géped gyári száma sértetlenül látszódjon, hiszen a beazonosításhoz ez is kell. Használd a géped és az első szerviz alkalmával a fentieket hozd magaddal, mert ezek hiányában nem tudod érvényesíteni a kedvezményedet!

Ide kattintva megnézheted a kínálatot!

Gyere el hozzánk! Nézd meg a térképen hol találod üzletet és szervizt!

GPS koordináták: 47.42398164535362, 19.23353492406551

Szervizünkben nagy tapasztalattal rendelkező, kiváló szervizes kolléga várja a javítandó gépeket. A javítást gyors határidővel, gyári alkatrészekkel végezzük!

Szaküzletünkben a gépek mellett tartozékokat (fűrészláncokat, vezetőket, damilokat) és kenőanyagokat is kínálunk, szakképzett kollégáink segítenek a szükséges eszközök összeállításában!

Ha nálunk vásárolsz, akkor készpénzben és kártyával is fizethetsz!

Nyitvatartásunk:

Hétfő: 8:00-17:00
Kedd: 8:00-17:00
Szerda: 8:00-17:00
Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-17:00
Szombat, vasárnap: zárva

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft