Portland XPrime fűkasza damil 3mm x 12m csavart

Rövid leírás: Hossz (m) 12 Vastagság (mm) 3

Cikkszám: ORXP-X30C

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

1.854 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 3MM X 12M CSAVART

A “PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 3MM X 12M CSAVART” választása számos előnnyel jár, különösen akkor, mikor az adott típusú fűkaszához keresel tartalék damilt.

  1. Kompatibilitás: A “PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 3MM X 12M CSAVART” damil speciálisan a Portland XPrime típusú fűkaszához lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a kaszához, és a megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt.
  2. Kiváló minőség: Az 3 mm vastag és 12 méter hosszú csavart damil magas minőségű anyagból készült, így ellenálló és tartós vágást eredményezhet a különböző növények és fűszálak ellen.
  3. Univerzális használat: A 3 mm vastagságú damil alkalmas közepes és nehéz terhelésű kaszákhoz, így sokféle felhasználási lehetőséget kínál a kert gondozásához és fűnyíráshoz.
  4. Könnyű használat és cserélhetőség: Az 12 méter hosszú damil könnyen cserélhető a kaszába, így ha a damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a fűkaszádra.
  5. Hatékony vágási teljesítmény: Az 3 mm vastag damil segít fenntartani a fűkasza hatékony vágási teljesítményét, így könnyebben és gyorsabban tudod gondozni a kertedet vagy területedet.
  6. Gazdaságos: Az 12 méteres csavart damilhosszabb élettartammal rendelkezik, mint a rövidebb damilok, így hosszabb ideig tudod használni anélkül, hogy gyakran cserélnéd.
  7. Praktikus csomagolás: Az 12 méteres hosszúságú damil praktikus csomagolásban érkezik, ami megkönnyíti a tárolást és használatot.

Mindenekelőtt azonban fontos ellenőrizni, hogy a “PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 3MM X 12M CSAVART” damilfej valóban kompatibilis-e a saját Portland XPrime típusú fűkaszáddal. Ha igen, akkor az említett előnyök alapján jó választás lehet a hatékony és megbízható fűnyíráshoz és kerti munkához.

Tömeg 0,2 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

12

Portland XPrime fűkasza damil
Portland XPrime fűkasza damil 3mm x 12m csavart
1.854 Ft