Portlad XPrime fűkasza damil 3mm x 132m csavart

Rövid leírás: Hossz (m) 132 Vastagság (mm) 3

Cikkszám: ORXP-X30S

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

9.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Portland XPrime Fűkasza Damil 3mm x 132m csavart damil egy tartozék, amelyet fűkasza készülékekhez használnak. A csavart damilnak számos felhasználási módja lehet:

Fűnyírás: A vastagabb 3 mm-es csavart damil alkalmas a magasabb vagy vastagabb fűnyírására. Ez a típusú damil erősebb és strapabíróbb, mint a vékonyabb damilok, és hatékonyan vágja át a vastagabb fűszálakat.

Erdei területek: Amennyiben erdős, bozótos vagy vadonban lévő területeket kell gondozni, a csavart damil hasznos lehet. Ez a damil típus erőteljes vágóerővel rendelkezik, ami lehetővé teszi a sűrűbb növényzet, cserjék és aljnövényzet hatékony vágását.

Professzionális felhasználás: A hosszabb, csavart damil tekintélyes hossza és vastagsága miatt ideális választás lehet professzionális felhasználók, például kertészeti szolgáltatók vagy gazdálkodók számára. Nagyobb területek, például parkok, sportpályák vagy mezőgazdasági területek gondozására is alkalmas.

Minden esetben a készülék gyártójának ajánlásait és az adott fűkasza vagy fűnyíró használati útmutatóját kövesse. Ellenőrizze, hogy a készülék illesztőfelülete és motorja megfelel-e a vastagabb damil használatának. Emellett a megfelelő védőfelszerelések (például védőszemüveg, fülhallgató, védőruha) viselése is fontos a biztonságos használat érdekében.

 

Tömeg 1,2 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

132

Portlad XPrime fűkasza damil 3mm x 132m csavart
9.990 Ft