Portland XPrime fűkasza damil 2,7mm x 168m csavart

Rövid leírás: Hossz (m) 168 Vastagság (mm) 2,7

Cikkszám: ORXP-X27S

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

9.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 168M CSAVART

A “PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 168M CSAVART” damilfej jó választás lehet, különösen ha nagyobb területeken szeretnél fűnyírást végezni.

  1. Nagy mennyiségű damil: Az 168 méteres hosszúságú damilgöngyöleg jelentős mennyiségű damilt tartalmaz. Ami hosszabb ideig tartó használatot eredményez anélkül, hogy gyakran cserélnéd a damilt. Ez különösen hasznos lehet, ha nagy területeket, például kerteket, mezőket vagy parkokat kell gondozni.
  2. Tartósság: Az 2,7 mm vastag damil a közepes vastagságú kategóriába tartozik, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyan vághasd a fűszálakat, de egyben ellenálló is legyen a keményebb növényi részekkel, bozótos területekkel szemben.
  3. Könnyű cserélhetőség: Az 168 méteres damilgöngyöleg egyszerűen cserélhető a fűkaszádba, így ha a damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a fűkaszádra.
  4. Gazdaságos: A nagyobb mennyiségű damil hosszabb élettartammal rendelkezik, így hosszabb ideig tudod használni anélkül, hogy gyakran cserélnéd, ezáltal pénzt takaríthatsz meg.
  5. Praktikus csomagolás: Az 168 méteres hosszúságú damil praktikus csomagolásban érkezik, ami megkönnyíti a tárolást és használatot.

Győződj meg róla, hogy a vásárolni kívánt damil kompatibilis a saját fűkaszáddal, és hogy a készüléked megfelelően használható a hosszabb damilokkal. Mikor minden feltételnek megfelel, akkor az említett előnyök alapján a “PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 2,7MM X 168M CSAVART” damilfej jó választás

Tömeg 1,2 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

132

Portland XPrime fűkasza damil 2,7mm x 168m csavart
9.990 Ft