Portland XPrime fűkasza damil 3mm x 44m csavart

Rövid leírás: Hossz (m) 44 Vastagság (mm) 3

Cikkszám: ORXP-X30DL

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

3.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 3MM X 44M CSAVART

A “PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 3MM X 44M CSAVART” damilfej jó választás, különösen akkor, mikor olyan nagy területeket kell gondoznod, ahol a hosszabb damilgöngyöleg segíthet hatékonyabban és gazdaságosabban elvégezni a fűnyírást.

Nagy mennyiségű damil: Az 44 méteres hosszúságú 3 mm vastag damilgöngyöleg jelentős mennyiségű damilt tartalmaz.  Hosszabb ideig használhatod anélkül, hogy gyakran cserélnéd. Ez megtakarítást jelenthet az időben és a pénzben.

Hatékony vágási teljesítmény: Az 3 mm vastag damil segít fenntartani a fűkasza hatékony vágási teljesítményét. Könnyebben és gyorsabban tudod gondozni a nagyobb területeket, gazos részeket vagy bozótosabb területeket.

Könnyű cserélhetőség: Az 44 méteres damilgöngyöleg könnyen cserélhető a fűkaszádba. A damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a fűkaszádra.

Gazdaságos: A nagyobb mennyiségű damil hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a rövidebb damilok, hosszabb ideig tudod használni anélkül, hogy gyakran cserélnéd.

Praktikus csomagolás: Az 44 méteres hosszúságú damilgöngyöleg praktikus csomagolásban érkezik, ami megkönnyíti a tárolást és használatot.

Győződj meg róla, hogy a vásárolni kívánt damil kompatibilis a saját fűkaszáddal, és hogy a készüléked megfelelően használható a hosszabb damilokkal. Minden feltételnek megfelel, akkor az említett előnyök alapján a “PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 3MM X 44M CSAVART” damilfej jó választás a hatékony fűnyíráshoz és kerti munkához.

Tömeg 0,5 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

44