Portland XPrime fűkasza damil 3mm x 22m csavart

Rövid leírás: Hossz (m) 22 Vastagság (mm) 3

Cikkszám: ORXP-X30DS

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

1.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 3MM X 22M CSAVART

A “PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 3 MM X 22M CSAVART” ez adamilfej választása számos előnnyel jár, különösen akkor, mikor ezt az adott típusú és méretű damilt keresed a Portland XPrime fűkaszádhoz.

  1. Kompatibilitás: A “PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 3MM X 22M CSAVART” damil speciálisan a Portland XPrime fűkaszához lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a kaszához, és a megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt.
  2. Vastagság és hosszúság: Az 3 mm vastag és 22 méter hosszú csavart damil magas minőségű anyagból készült, ellenálló és tartós vágást eredményezhet a különböző növények és fűszálak ellen.
  3. Könnyű használat és cserélhetőség: Az 22 méter hosszú damil könnyen cserélhető a fűkaszádba, ha a damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a fűkaszádra.
  4. Hatékony vágási teljesítmény: Az 3 mm vastag damil segít fenntartani a fűkasza hatékony vágási teljesítményét, könnyebben és gyorsabban tudod gondozni a kertedet vagy területedet.
  5. Gazdaságos: Az 22 méteres csavart damilhosszabb élettartammal rendelkezik, mint a rövidebb damilok, hosszabb ideig tudod használni anélkül, hogy gyakran cserélnéd.
  6. Praktikus csomagolás: Az 22 méteres hosszúságú csavart damil praktikus csomagolásban érkezik, ami megkönnyíti a tárolást és használatot.

A “PORTLAND XPRIME FŰKASZA DAMIL 3MM X 22M CSAVART” damilfej kompatibilis a saját Portland XPrime fűkaszáddal, akkor az említett előnyök alapján jó választás a hatékony és megbízható fűnyíráshoz és kerti munkához. Mindig fontos ellenőrizni a damilfej kompatibilitását a készülékkel, biztosítsd a megfelelő működést és eredményeket.

Tömeg 0,2 kg
Gyártó

Portland

Damil hosszúság (m)

22