Mikulás nap? Egy kis akcióval köszöntünk mindenkit!

Mikulás akció, Stihl gyermek játékok kedvezménnyel

Most igazán nagy kedvencetek lett 3 gyermekjáték, amelyekre így Mikulás nap alkalmából 10% kedvezményt adunk! Az akció 2022.12.23-ig tart, de arra figyeljetek, hogy idén 2022.12.20-án beérkezett rendeléseket tudjuk az ünnep előtt kézbesíteni, személyesen 2022.12.21-én tudtok még vásárolni, aztán az idei évre bezárjuk a boltot, karácsonyozunk, utána pedig rendet teszünk és leltározunk is egyet, így csak január 10-én nyitunk ki újra, az év végén és január első hetében beérkezett rendeléseket is ekkor adjuk át a futár szolgálatnak.

Száz szónak is egy a vége, itt a 3 gyermekeknek tökéletes ajándék, amelyet most 10% kedvezménnyel tudtok megvásárolni az ünnepekig!

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft