Nagy év végi robotfűnyíró kiárusítás, akár 200.000Ft kedvezmény!

robotfűnyíró akció

Készültél már robotfűnyírót venni, de vártad a black fridayt? Nem kell tovább várni! Raktárkészletünk utolsó Wiper darabjaira óriási akciót hirdettünk, így a mai naptól a készlet erejéig 100-200.000 ezer Ft kedvezménnyel juthattok hozzá a prémium minőségű olasz robot-fűnyírókhoz! A kedvezmény egyéb kedvezménnyel nem vonható össze, az akciós gépekre kupon nem használható fel. 

Hogyan válasszak robotfűnyírót?

A robotfűnyírók egyik legfontosabb paramétere , hogy mekkora területű kerthez vannak gyártva. Ezt az infót minden egyes robotfűnyíró termékleírásánál megtalálod. Túlméretezni nem érdemes, mert feleslegesen növeli a kiadásokat. de alul méretezni sem jó, hiszen nem váltja be a vásárolt gép a hozzá fűzött reményeket. Tartsuk magunkat a gyártó által ajánlott kertmérethez, akkor járunk a legjobban! Kis kertbe ki robot, nagy kertbe nagy robot! Ha olyan méretű, extra nagy kertbe keresünk megoldást, amelyre nem elegendő egy gép, akkor érdemes a területet 2-3 robot között beosztani. Ez mindenféle probléma nélkül megoldható, hiszen a robotok programozhatók, illetve a GPS lehetőség is sokat segíthet ebben.

Domborzati viszonyok

A legtöbb, akár meredek, dombos kertbe is könnyedén találni robotfűnyírót, de minden esetben érdemes megnézni, hogy a választott fűnyírónk milyen emelkedővel bír el a gyártói adatok szerint. Ha ez megvan és azt is tudjuk, hogy mekkora a legnagyobb emelkedés %-a a kertünkben, akkor egészen biztosan nem fogjuk elrontani a választást.

A robotfűnyíró funkciói

Telefonnal is irányítható? Csapatmunkás? Programozható? Állítható vágásmagasság? Neked mi a fontos? Alaposan gondold át, hogy mely funkciók az amelyek nélkül nem tudsz elképzelni egy robotfűnyírót. Akár írd össze a gondolataidat!

Most már minden tudsz! Tessék választani!

Nem tudsz választani? Nincs baj! Hívd fel kollégáinkat a 0629-550-750-es telefonszámon és kérj segítséget a választáshoz!

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft