Simplicity: egy évszázad a kerti traktorok világában

simplicity fűnyíró traktorok

SIMPLICITY ® PREMIUM TRAKTOR

Ha gyep gondozáshoz, fűnyíráshoz keresel kerti felszerelést keresel, számos gyártó és szolgáltatás közül választhatsz, de ha a vágás minősége és a gyönyörű gyep a fontos, a döntés egyszerű, a válasz a Simplicity traktor. De hogyan jutott el eddig a márka? Nézzük meg a történetét!

100 éves lett a Simplicity! 1922-ben fúró és köszörű gépek gyártásával indult a vállalkozás, majd 1936-ban dobták piacra az első kerti traktort, ezt megállíthatatlan fejlődés követte. Számos egyedi fejlesztésű ötleten túl, a Briggs&Stratton motorok alkalmazása és a különleges felfüggesztések kifejlesztése tette a Simlicityt a prémium minőségű traktorok egyik legjelentősebb gyártójává.

simplicity történelem

William (Bill) J. Neiderkorn megalapította a Simplicity Manufacturing Company-t Port Washingtonban. A cég bérelt egy háromemeletes épületet vasúti iparvágányokkal a város nyugati oldalán. Ez volt az a hely, ahol Bill Neiderkorn és a Simplicity ipari történelmet írt.

Miután több éven át az unalmas gépek motorjaira összpontosított, a Simplicity a kerti traktorok gyártására helyezte a hangsúlyt. Az “A model” kerti traktorral, ez az átmenet megalapozta a gyártó cég jövőjét.

A 3,6 lóerős Wonder Boy volt az első dedikált fűnyíró a cégtől. Ennek a modellnek a bevezetése számos lehetőséget nyitott a Simplicity számára a kertigép iparban. Ekkor jelent meg a Free Floating™ Mower Deck első fejlesztése is.

A Simplicity traktorgyártásának igazi sikerét egy kisebb fűnyíró traktor, a 6 lóerős Broadmoor megjelenése hozta meg. A Broadmoor immár 57 éve a Simplicity visszatérő terméke.

Az első igazi Simplicity zero turn fűnyírók akkor jelentek meg, amikor a márka egyesítette erőit a Middlesworth Engineeringgel, amely szabadalmaztatott hidrokormányzással, exkluzív kormányvezérléssel rendelkező, kereskedelmi forgalomban lévő fűnyírókat gyártott.

Briggs & Stratton megvásárolta a Simplicity Manufacturing céget, ezzel új és izgalmas jövő indult a Simplicity márka számára.

A Prestige™ kerti traktor megjelenésével került bevezetésre a különleges felfüggesztés a Simplicity termékcsaládba. Ez a fejlesztés fokozta a prémium fűnyírási élményt, amelyről a márka ismert.

A múltba visszatekintve és a jövőbe pillantva a Simplicity fejlődése arról szól, hogy a fűnyírás élményét minden eddiginél könnyebbé tegye. Minden fejlesztés új kényelmi lehetőségeket, új funkciókat és intelligensebb traktorokat kínál.  Használd ki a Simplicity fűnyíró traktorok által kínált extra sokoldalúságot, és válassz olyan gépet, olyan felszereltséggel, amely a te igényeidet elégíti ki. Választhatsz fűgyűjtős, vagy oldalkidobós modelleket, eldöntheted hogy a mulcsozó funkció fontos, vagy más egyéb szempontokat tartasz kiemelkedőnek. Akármi is az igényed, a Simplicity traktorokból meg fogod találni azt a modellt, amelyet a te szükségleteidhez fejlesztettek.

Jelenleg kapható Simplicity fűnyíró traktorok

Kapcsolódó téma: Allergiások a kertben – ahol többek között arról is olvashatsz, hogy a fűnyírást hogyan időzítsd, ahhoz, hogy kevesebb pollen kerüljön a levegőbe.

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft