Vásárolj online vagy személyesen vecsési üzletünkben Stihl gépet és az első szerviz munkadíját elengedjük

stihl szerviz

Aki 2022.07.01 és 2022.08.31 között online (a https://kertcoop.hu oldalon) vagy személyesen vásárol Stihl gépet vecsési üzletünkben (2220 Vecsés, Széchenyi u 90. – Budapest határában, az Üllői út végén), annak a gép első szervizének munkadíját elengedjük! A szerviz első igénybevétele nem dátumhoz kötött! A kedvezmény bármikor igénybe vehető, de kizárólag a munkadíjra vonatkozik, amely jelenleg bruttó 7500Ft / óra. (a mindenkori óradíjra vonatkozik) A javítás – karbantartás keretében beszerelt alkatrészek és felhasznált anyagok költsége a mindenkori listaárakon kerül kiszámlázásra, arra nem vonatkozik a kedvezmény.

A lehetőség igénybevételéhez kérjük őrizd meg a blokkot/számlát, garanciajegyet, valamint szükséges, hogy a géped gyári száma sértetlenül látszódjon, hiszen a beazonosításhoz ez is kell. Használd a géped és az első szerviz alkalmával a fentieket hozd magaddal, mert ezek hiányában nem tudod érvényesíteni a kedvezményedet!

Ide kattintva megnézheted a kínálatot!

Gyere el hozzánk! Nézd meg a térképen hol találod üzletet és szervizt!

GPS koordináták: 47.42398164535362, 19.23353492406551

Szervizünkben nagy tapasztalattal rendelkező, kiváló szervizes kolléga várja a javítandó gépeket. A javítást gyors határidővel, gyári alkatrészekkel végezzük!

Szaküzletünkben a gépek mellett tartozékokat (fűrészláncokat, vezetőket, damilokat) és kenőanyagokat is kínálunk, szakképzett kollégáink segítenek a szükséges eszközök összeállításában!

Ha nálunk vásárolsz, akkor készpénzben és kártyával is fizethetsz!

Nyitvatartásunk:

Hétfő: 8:00-17:00
Kedd: 8:00-17:00
Szerda: 8:00-17:00
Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-17:00
Szombat, vasárnap: zárva

Szólj hozzá!

tavaszi időjárás

A tavasz: változékony időjárás

A tavasz változékony időjárásával a kerti munkák során különösen fontos a rugalmasság és az előrelátás. Az időjárás gyakori ingadozásai – köztük eső, hűvös éjszakák, esetleges késői fagyok – kihívások elé állíthatják a kertészeket. Fagyvédelem: Késői fagyok még mindig előfordulhatnak, ezért fontos, hogy legyen kéznél valamilyen fagyvédő anyag, például agrotextil vagy régi lepedő, amellyel éjszakára letakarhatja

Tovább a cikkre »
Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
2 elemek - 516.450 Ft