Echo DPB-310 40V-os akkumulátoros lombfúvó, akkumulátor nélkül

Rövid leírás: Névleges feszültség (V) 36 Üzemidő (perc) 12-21 Levegő mennyiség (m3/h) 737

Cikkszám: DPB-310

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

29.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Echo DPB-310 egy könnyű és hatékony 40V-os akkumulátoros lombfúvó, amely lehetővé teszi a könnyű és hatékony kerti hulladék eltávolítást. Itt van néhány ok, hogy miért vonzó választás:

 1. Könnyű és kompakt kialakítás: Az eszköz nettó tömege mindössze 2,2 kg, ami könnyű és kényelmes használatot eredményez. A könnyű súly és a kompakt kialakítás lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó munkát anélkül, hogy túlzottan megterhelné a karját.
 2. Erős teljesítmény: A 40V-os akkumulátoros rendszer erős és tartós teljesítményt biztosít a lombfúvóhoz. A maximális fúvósebesség akár 737 m3/h lehet, ami hatékonyan segít a levelek, gallyak és egyéb szennyeződések gyors eltávolításában.
 3. Könnyű kezelhetőség: Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes fogantyúk lehetővé teszik a kényelmes és könnyű kezelhetőséget. A könnyen hozzáférhető vezérlők és a könnyű indítás segítségével gyorsan és egyszerűen használható az eszköz.
 4. Akkumulátoros működés: Az akkumulátoros működésnek köszönhetően nincs szükség elektromos áramra vagy hosszabbítókábelre. Ez nagyobb mobilitást és szabadságot biztosít a munkavégzés során, így könnyen elérheti a nehezen hozzáférhető területeket is.
 5. Echo minőség és megbízhatóság: Az Echo híres a minőségi kerti eszközeiről, és a DPB-310 lombfúvó is megbízható működést és tartós kialakítást kínál. Ez biztosítja, hogy hosszú távon megbízhatóan működjön és kielégítse a kerti munkákhoz szükséges igényeket.
 • Tömeg: 3,4 kg
 • Gyártó: ECHO
 • Nettó tömeg (kg): 2,2
 • Feszültség (V): 40
 • Maximális fúvósebesség (m3/h): 737
 • Működési elv: akkumulátoros
Tömeg 3,4 kg
Gyártó

ECHO

Nettó tömeg (kg)

2,2

Feszültség (V)

40

Maximális fúvósebesség (m3/h)

737

Működési elv

akkumulátoros

Echo DPB-310 40V-os
Echo DPB-310 40V-os akkumulátoros lombfúvó, akkumulátor nélkül
29.990 Ft