logo kertcoop kertigép áruház

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Echo akció láncfűrész

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket.

Miért érdemes ECHO-t választani?

A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem csupán a japán precizitással ajándékozza meg a vásárlóit. Mindezt alátámasztva a benzines gépek esetén például 5 év kiterjesztett garanciát ad a végfelhasználók részére. A profi célú, mindennapi használat esetén sem járnak rosszul a vállalkozások: hiszen részükre is 2 év garancia jár a benzinmotoros eszközökre. A hosszabb garancia időnek egyetlen feltétele van, mégpedig az, hogy a magyarországi forgalmazó weboldalán végigcsináljunk egy egyszerű regisztrációt. A regisztrációt itt lehet elvégezni: https://www.echotools.hu/garancialis-regisztracio

Milyen ECHO gépek kaphatók most kedvezményes áron?

A benzines kategória képviselői közül jelenleg két fajta láncfűrész és egy sövénynyíró került be az akciós kalapba. A láncfűrész esetén választhatunk a hobbi kategóriából és a professzionális kategória gépeiből is. Az akciós sövény vágó gép igazán különleges, hiszen erős motorja mellett az egyik speciális tulajdonsága a forgatható markolat, melynek köszönhetően elképesztő jól manőverezhető, pontos és szép munkát lehet vele végezni.

Akkumulátoros gépek

Az akkus kategóriában a 40V-os kézi szerszámok és fűnyírók is akciósak jelenleg. Az akkus gépeket meg lehet vásárolni 2 és 4Ah akkuval, a töltőt ne felejtsétek hozzá! Azzal könnyítettünk a dolgotokon, hogy előre összeállítva csomagban is meg tudjátok rendelni a gépeket akkuval és töltővel, így egészen biztosa, hogy nem marad le semmi.

Fűnyíró akció

Végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a fűnyírók, melyek igazán nagy kedvenceink, hiszen nem csak szépek, de nagyon hatékonyan lehet velük elvégezni a fűnyírást. A kategóriában kisebb és nagyobb vágó szélességű és hagyományos tologatós, illetve önjáró gépet is találtok! Ami nagyon fontos, hogy az ECHO 40V-os kategória gépeiben teljesen ugyanolyan akkumulátor van, így a fűnyíró akksija használható bármelyik kézi eszközhöz is.

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
1 elem - 220.990 Ft