logo kertcoop kertigép áruház

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

ECHO

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel!

Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre!

40 V-os akkus kategória

Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os akkus gépcsalád valamennyi terméke olcsóbban kapható 2023.07.31-ig, vagy a készlet erejéig! Nézzük mit is jelent ez és hogyan juthatsz kedvezményesen ezekhez a szuper gépekhez!

Akkor kapod akciósan a gépeket, ha csomagban vásárolod meg őket, amit egy új akkus gép vásárlásakor egyébként is megtennél, hiszen a géphez az akksit és a töltőt az estek nagy részében külön tudod megvenni. Mindezt kiegészítve, minél nagyobb a pakk, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Milyen akciós gépeket találsz?

A Garden+ sorozat legtöbb gépe akciós, így a kedvezményes árú gépek között található láncfűrész, szegélynyíró, sövénynyíró, lombfúvó és fűnyíró is. Valamennyi gép 40V-os akkumulátoros!

Különleges akkumulátorok

Az ECHO 40V-os Garden+ gépcsaládjának különlegessége, hogy akkumulátorok és a töltő kompatibilisek az összes Garden+ géppel. A kézi szerszámokhoz és a fűnyírókhoz is tudod használni ugyanazt az akkumulátort, így sokkal egyszerűbb a helyzet mikor dolgozol a gépekkel. A Garden+ gépcsaládhoz két fajta akkumulátor kapható, így a csomagok összeállításánál is tudsz választani, hogy melyiket szeretnéd! Kapható 2Ah-s és 4Ah-s akksi is, értelemszerűen a gépek a 4Ah géppel tovább használhatók mint a 2Ah-ssal, de kisebb kertekben való használatnál sok esetben bőven elegendő a rövidebb üzemidő két töltés között.

A minden Garden+ szerszámmal kompatibilis, nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorokkal könnyedén válthatsz a munkaeszközök között. A rendszer középpontjában álló 40V 2Ah és 4Ah akkumulátorok minden szerszámmal kompatibilisek, hosszú üzemidőt és gyors töltési időt biztosítanak.

Lássuk az akciós csomagokat! A csomagoknál megadtuk a gépet, a töltőt, viszont az akkumulátort a Te dolgod kiválasztani, a Te döntésed hogy a 2Ah-s, vagy a 4Ah-s akkumulátort választod! A rendszer ez alapján fogja összeadni a végösszeget, a megjelölt kezdvezmennyel kiegészítve természetesen!

A csomagok mellé, ha szeretnél pót-akkumulátort vagy töltőt, természetesen külön is meg tudod venni, természetesen ez nem része az akciónak! Minden csomagban egy akkumulátor és egy töltő van a gép mellé.

Az akció 2023.10.30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes! A teljes akciós ECHO kínálat megtekintéséhez kattints ide.

Szólj hozzá!

tavaszi időjárás

A tavasz: változékony időjárás

A tavasz változékony időjárásával a kerti munkák során különösen fontos a rugalmasság és az előrelátás. Az időjárás gyakori ingadozásai – köztük eső, hűvös éjszakák, esetleges késői fagyok – kihívások elé állíthatják a kertészeket. Fagyvédelem: Késői fagyok még mindig előfordulhatnak, ezért fontos, hogy legyen kéznél valamilyen fagyvédő anyag, például agrotextil vagy régi lepedő, amellyel éjszakára letakarhatja

Tovább a cikkre »
Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
27 elemek - 6.781.750 Ft