Amit sokan vártatok: újra kapható az ECHO CS-4310SX benzinmotoros láncfűrész

ECHO CS-4310SX láncfűrész

Hamarosan újra dübörög a láncűrész szezon, amely nem indulhat el az ECHO CS-4310SX nélkül! Sokan vártátok, hát itt van! Annak aki nem ismeri itt van róla egy kis összefoglaló!

A láncfűrész a kategóriájában a legjobb teljesítmény-súly aránnyal rendelkezik, így valóban méltó a helyére, az X-széria legjobbja. A 40 cm3-es fűrészek közül ez lesz a legkönnyebb és legerősebb, mindössze 4,3 kg-ot nyom, és hatalmas 2,3kW teljesítményt ad le. Mérnöki és tervezési szempontból a CS-7310SX kistestvére – ugyanolyan ergonómiával, külső és belső rendszerekkel, mint például a nagy teherbírású centrifugális porleválasztó rendszer és a különleges szűrő.

ECHO CS-4310SX

Kis súly, elképesztő erő: Az ECHO CS-4310SX adatai

Rendkívül könnyű és strapabíró vázával és erőteljes, 42,9 cm³-es, kétütemű motorjával a láncfűrészek kategóriájában a legjobb teljesítmény-tömeg arányt biztosítja. Manőverezhetősége verhetetlen! A mindössze 4,3 kg tömegével 2,3 kW teljesítményt ad le. Nagy teherbírású alumínium markolat gumi burkolattal a biztos fogásért és 3 pontos rezgéscsillapító rugóval a kényelmes használatért.

További kényelmi megoldások:

Az ECHO láncfűrszek rengeteg praktikus funkcióval rendelkeznek, így ez a gép is!

Pillanat kapcsoló a motor gyors és egyszerű újraindításához.

Oldalsó hozzáférésű láncfeszítő a könnyű láncbeállításhoz.

Leesésgátlós biztonsági csavar anyák alapfelszereltségként.

Áttetsző üzemanyagtartály.

ECHO CS-4310SX

Műszaki adatok

Karburátor: Diafragma

Motor lökettérfogat (cm³) 42.9

Teljesítmény (kw) 2.3

Száraz tömeg (kg) 4.3

Üzemanyagtartály térfogata (l) 0,40

Lánc olajtartály űrtartalom (ml) 270

Üzemanyag-fogyasztás maximális motorteljesítmény mellett (l/h) 1.24

Fűrészlánc (hüvelyk) 0,325

Láncvezető (hüvelyk) 0,050 hossz (cm/inch) 1 33, 35, 40, 45

Hangnyomásszint (dB(A)) 103.1

Hangteljesítmény szint (dB(A)) 113,0

Vibráció Első fogantyú/Hátsó fogantyú (m/s²) 3.3 / 3.1

A láncfűrész jelenleg két változatban kapható: A CSB-4310SX a láncvezető és lánc néllküli változat, amelyet most ajándék lánccal és vezetővel adunk, valamint a CS-4310SX/45, amely 45cm-es ECHO vezetővel és lánccal szerelt, Kattints a részletekhez:

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft