Hatalmas akció – Wiper robotfűnyíró szezonvégi végkiárusítás készletről

wiper robotfűnyíró

Robotfűnyíró most extra olcsón! Megőrültünk? Nem! Helyet kell csinálni az új szezon termékeinek? Igen! Mi a megoldás? Vigyétek el olcsón a nyár slágergépét!

Most érdemes az olasz Wiper robotfűnyírót választani! Miért?

A készlet erejéig hatalmas akcióban kapható a 4 modell!

Prémium minőség extra kedvezménnyel!

Lássuk mit tudnak a gépek!

A KXLS modell bármilyen terepen képes működni a csuklósan dönthető első kerekeknek és a hátsó rugalmas gumikerekeknek köszönhetően, amelyek kivételes tapadást garantálnak. Fel van szerelve az Connect modullal, amely lehetővé teszi a robot távoli kezelését; motoros vágási magassággal állítással is fel van szerelve, könnyen vezérelhető az érintőkijelzőről vagy az applikációból. Az Ultra Premium Power Unit-nak (10,35 Ah) és az acél 4-ágú, 36 cm-es pengének köszönhetően ez a modell akár 6000 négyzetméteres pázsitot is képes nyírni. A Wiper Premium sorozat igazi óriása!

Mint a K-sorozat esetében, a vágóegység és a hajtóegység egy csuklós karral vannak összekötve. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a robotfűnyíró egyenetlen felületen is otthonosan mozogjon.
A KS sorozat fel van szerelve a „Connect” rendszerrel (mint az F sorozat esetében), valamint a vágási magasság elektromos beállításával, hogy minden vágási zónához személyre szabható legyen. Ez a művelet távolról is kezelhető a Wiper alkalmazással.

A KS széria a robotok új generációja, amely új fejlesztésű moduláris vázra épül. A hátsó rész magában foglalja a vonószerkezetet és a robot szívét. Az elülső rész csuklósan kapcsolódik a robothoz, és tartalmazza a vágórendszert, valamint az aktív biztonsági berendezéseket és az érzékelőket. A két egység szorosan kapcsolódik egymáshoz, ugyanakkor független mozog. Ez teszi lehetővé, hogy a robot folyamatosan alkalmazkodjon a munkafelülethez, ezáltal nagyobb tapadást és jobb kezelhetőséget biztosít. Pontosan követi a gyep formáját ezáltal páratlan vágást eredményez.

A termékcsalád 1800 m² -től 3200 m² -ig terjedő kaszálási területtel rendelkezik. Minden modellben van Bluetooth vevő, amely lehetővé teszi a robot funkcióinak okostelefonról történő kezelését.
A KS sorozat fel van szerelve a „Connect” rendszerrel (mint az F sorozat esetében), valamint a vágási magasság elektromos beállításával, hogy minden vágási zónához személyre szabható legyen. Ez a művelet távolról is kezelhető a Wiper alkalmazással.

Az F Széria a csúcskategóriás robot. Innovatív konstrukciójának köszönhetően masszív és megbízható. Nagy hatékonysággal dolgozik bármilyen felületen, akár 5000 négyzetméteres területet is kezel.
Nagy teljesítményű akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy akár 7 órán keresztül dolgozzon megállás és töltés nélkül.
A Connect modul (“S” modellek) rendkívül hatékonnyá és innovatívvá teszi a robotokat, a GPS rendszer pedig lehetővé teszi a teljes terület feltérképezését, elkerülve a már lekaszált területeket, így optimalizálva a teljes felület kaszálásához szükséges időt.
Nagy érintőképernyős vezérlőpanellel van felszerelve, amely lehetővé teszi az egyes paraméterek testreszabását, hogy a robotfűnyíró a különböző munkakörülményekhez igazodjon.

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft