Hatalmas akció – Wiper robotfűnyíró szezonvégi végkiárusítás készletről

wiper robotfűnyíró

Robotfűnyíró most extra olcsón! Megőrültünk? Nem! Helyet kell csinálni az új szezon termékeinek? Igen! Mi a megoldás? Vigyétek el olcsón a nyár slágergépét!

Most érdemes az olasz Wiper robotfűnyírót választani! Miért?

A készlet erejéig hatalmas akcióban kapható a 4 modell!

Prémium minőség extra kedvezménnyel!

Lássuk mit tudnak a gépek!

A KXLS modell bármilyen terepen képes működni a csuklósan dönthető első kerekeknek és a hátsó rugalmas gumikerekeknek köszönhetően, amelyek kivételes tapadást garantálnak. Fel van szerelve az Connect modullal, amely lehetővé teszi a robot távoli kezelését; motoros vágási magassággal állítással is fel van szerelve, könnyen vezérelhető az érintőkijelzőről vagy az applikációból. Az Ultra Premium Power Unit-nak (10,35 Ah) és az acél 4-ágú, 36 cm-es pengének köszönhetően ez a modell akár 6000 négyzetméteres pázsitot is képes nyírni. A Wiper Premium sorozat igazi óriása!

Mint a K-sorozat esetében, a vágóegység és a hajtóegység egy csuklós karral vannak összekötve. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a robotfűnyíró egyenetlen felületen is otthonosan mozogjon.
A KS sorozat fel van szerelve a „Connect” rendszerrel (mint az F sorozat esetében), valamint a vágási magasság elektromos beállításával, hogy minden vágási zónához személyre szabható legyen. Ez a művelet távolról is kezelhető a Wiper alkalmazással.

A KS széria a robotok új generációja, amely új fejlesztésű moduláris vázra épül. A hátsó rész magában foglalja a vonószerkezetet és a robot szívét. Az elülső rész csuklósan kapcsolódik a robothoz, és tartalmazza a vágórendszert, valamint az aktív biztonsági berendezéseket és az érzékelőket. A két egység szorosan kapcsolódik egymáshoz, ugyanakkor független mozog. Ez teszi lehetővé, hogy a robot folyamatosan alkalmazkodjon a munkafelülethez, ezáltal nagyobb tapadást és jobb kezelhetőséget biztosít. Pontosan követi a gyep formáját ezáltal páratlan vágást eredményez.

A termékcsalád 1800 m² -től 3200 m² -ig terjedő kaszálási területtel rendelkezik. Minden modellben van Bluetooth vevő, amely lehetővé teszi a robot funkcióinak okostelefonról történő kezelését.
A KS sorozat fel van szerelve a „Connect” rendszerrel (mint az F sorozat esetében), valamint a vágási magasság elektromos beállításával, hogy minden vágási zónához személyre szabható legyen. Ez a művelet távolról is kezelhető a Wiper alkalmazással.

Az F Széria a csúcskategóriás robot. Innovatív konstrukciójának köszönhetően masszív és megbízható. Nagy hatékonysággal dolgozik bármilyen felületen, akár 5000 négyzetméteres területet is kezel.
Nagy teljesítményű akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy akár 7 órán keresztül dolgozzon megállás és töltés nélkül.
A Connect modul (“S” modellek) rendkívül hatékonnyá és innovatívvá teszi a robotokat, a GPS rendszer pedig lehetővé teszi a teljes terület feltérképezését, elkerülve a már lekaszált területeket, így optimalizálva a teljes felület kaszálásához szükséges időt.
Nagy érintőképernyős vezérlőpanellel van felszerelve, amely lehetővé teszi az egyes paraméterek testreszabását, hogy a robotfűnyíró a különböző munkakörülményekhez igazodjon.

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft