ECHO CS-310ES Benzinmotoros láncfűrész akcióban!

Echo cs-310ES

2023. Június 30-ig, vagy a készlet erejéig leakcióztuk a CS-310ES benzinmotoros láncfűrészünket! De lássuk miért érdemes megvenni?

Műszaki adatok:

Hengerűrtartalom: 30,5 cm3
Motorteljesítmény (kW/LE): 1,10/1,50
Tömege: 4,0 kg
Üzemanyagtartály térfogata (l)0,25
Lánc olajtartály űrtartalom (ml)260
Üzemanyag-fogyasztás maximális motorteljesítmény mellett (l/h)0,68
Láncfék: tehetetlenségi
Láncfeszítő: oldalsó
Fűrészlánc (hüvelyk) 3/8
Vezető (hüvelyk) 0,050 (0,043)

Jellemzők:

G-FORCE

Szennyeződések elszívása

E technológiának köszönhetően az ECHO fűrészek nagyobb teljesítményt, kiváló gyorsulást és hosszabb élettartamot érnek el. A szennyeződések légszűrő előtti térből történő kényszerített elszívásának rendszeréről van szó. A rendszernek köszönhetően a légszűrő tisztítási intervallum rendkívül meghosszabbodott. Ezzel a szervizintervallum is kitolódott.

EFFORTLESS START

Minimalizálja a motorindításhoz szükséges erőfeszítést. Ezzel a technológiával ellátott termékeknél az indításhoz szükséges erő a konkurens termékekhez képest jelentősen csökken és kiegészül a NO KICK BACK rendszerrel, amely kiküszöböli a visszaütéseket.

CDI-gyújtás

A gyújtás digitális időzítése biztosítja az optimális teljesítménygörbét minden körülmények között.

Oldalsó láncfeszesség szabályozás

A motoros láncfűrészek könnyebb karbantartása és kezelése érdekében.

Támasztó fogak

Az ilyen jelöléssel ellátott láncfűrészek pontos vágás támogatással vannak felszerelve.

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft