Wiper robotfűnyíró készletkisöprés

Fedezd fel a Wiper Robotfűnyírók kényelmét és hatékonyságát!

Álmodoztál már egy gondtalanul karbantartott gyönyörű pázsittal borított kertről? Nos, most itt a lehetőség, hogy valóra váltsd ezt az álmot a Wiper Robotfűnyírókkal! Az olasz precizitást és innovációt magukban hordozó Wiper Company fűnyírói úttörő szerepet töltenek be a robotfűnyírók körében. Hagyd, hogy ezek az intelligens gépek elvégezzék a fűnyírást, így időt és energiát spórolhatsz meg, miközben a gyeped tökéletes állapotban van!

Mi teszi a Wiper Robotfűnyírókat olyan kiválóvá?

Elsőként említhetjük a magas minőséget és megbízhatóságot, amelyre az olasz márka büszke lehet. A Wiper gépek szilárd alapanyagokból készülnek, és a legújabb technológiát alkalmazzák a legjobb teljesítmény és tartósság érdekében.

A Wiper Robotfűnyírók könnyű kezelhetősége kiemelkedően egyszerű. Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően egyszerűen beállíthatod a kívánt fűnyírási programot, és a robot elvégzi a munkát anélkül, hogy további beavatkozást igényelne. A beépített szenzorok segítségével a Wiper gépek könnyedén elkerülik az akadályokat, és a precíziós vágási rendszerük garantálja a tökéletesen nyírt füvet.

Az okostelefon alkalmazás segítségével irányíthatod a robotfűnyírót. Az alkalmazáson keresztül beállíthatod a fűnyírási programot, és a robot automatikusan elkezdi a fűnyírást. Az alkalmazás használatával ellenőrizheted a robotfűnyíró állapotát, módosíthatod a beállításokat, ütemezheted a fűnyírási időpontokat, és még az esőérzékelő funkció is használható, amely lehetővé teszi, hogy a robotfűnyíró automatikusan visszatérjen a tárolóállomására, ha az időjárás nem kedvező.

Biztonság

A Wiper Robotfűnyírók szenzorokkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák a baleseteket. A szenzorok észlelik a környező akadályokat, így biztonságosan használhatóak a gyermekek és az állatok jelenlétében is.

Akció, garancia, szervizháttér

A Wiper robotok a készlet erejéig akciós áron érhetők el!
A gépekre 3-6 év garanciát vállalunk! Lásd a termékeknél!
Teljes körű szervizháttért biztosítunk!
Nem tudod eldönteni számodra melyik gép lenne a megfelelő? Keress minket telefonon, vagy írj nekünk emailt és segítünk eldönteni, hogy az adott kertméret és terepviszonyok mellett melyik az a Wiper gép, amely a leginkább illeszkedik a körülményekhez!

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft