Új termékcsoport a palettán! Raklapemelők!

raklapemelő

A kézi raklapemelő bevezetése óta az egyik legsokoldalúbb anyagmozgató eszközzé vált. Javította a hatékonyságot és a munkahelyi biztonságot, az elektromos raklapemelő megváltoztatta a piacot! Egy új elektromos raklapemelő kiváló befektetés lehet bárki számára, aki gyártásban, szállítmányozásban, vagy logisztikában dolgozik, valamint aki a munkája során rendszeresen súlyos emeléseket végez vagy bármilyen anyagmozgatással foglalkozik. A legfontosabb előnye, hogy munkája hatékonyabbá és gyorsabbá válik, hiszen nem lesz már szükséges a nehéz árukat kézi erővel emelni. Ez a jelenlegi munkaerő hiánnyal küszködő világban nagyon fontos segítség!

Az elektromos raklapemelő árát számos tényező befolyásolja, (pl. az akkumulátor kapacitása, emelési magasság, villahosszúság…stb.) ám figyelembe véve a felgyorsított raklap emelési és raklap mozgatási folyamatok révén megtakarított rengeteg időt, valamint a lecsökkenő munkahelyi balesetszámot, a befektetés már néhány hónapon belül megtérülhet. A gépek kezelése az ergonomikus és több funkciós kezelőkarral kifejezetten egyszerű.

EP EPL1531 típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24 V/20Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel
Szupermarketek és kiskereskedelem, piacok, gyárterületek, szállítmányozók teherautói számára is kiválóan alkalmasak. Használhatók keskeny folyosókon, stabil és biztonságos áruszállításra, könnyű és rugalmas megoldások minden terület számára. Gyors és hatékony árumozgatáshoz, rámpán való használatra is alkalmas. Egy akkumulátorral működik, amely 230V elektromos hálózatról tölthető, a töltő falra szerelhető. Elektromos emelés/mechanikus süllyesztés, elektromos hajtás előre-hátra. Teknősbéka funkciójának köszönhetően kis helyeken/közvetlen fal mellett is alkalmazható.

EP F4 típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24 V/20Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel
Az F4 a legköltséghatékonyabb kezelési megoldást kínálja a konfigurációnak köszönhetően maximális rugalmassággal. Alkalmazható kis –és nagykereskedésekben, üzletekben, termelő üzemekben, raktárakban, szilárd burkolatú felületeken raklapos anyagmozgatásra. A kezelők választhatnak egy akkumulátort és egy hordozható tárolóedényt, amelybe a töltő tehető vagy akár két akkumulátort is , hogy ezáltal megfeleljenek a különféle munkabeállításoknak, a könnyűtől a nagy igénybevételig, a beltéritől a kültériig. Egy akkumulátor becsült működési ideje 4-5 óra. A töltő 230V elektromos hálózatról üzemeltethető. Elektromos emelés/süllyesztés, elektromos hajtás előre-hátra.

A Totallifter kézi raklapemelők lehetővé teszik az egyszerű és hatékony raklap és anyagmozgatást a raktárakban és a gyártósorokon. Kézi erővel működnek, és kifejezetten hasznosak lehetnek a kisebb méretű raktárakban és üzemekben, üzletekben, ahol viszonylag kis hely áll rendelkezésre. Ezek az eszközök egyszerűen kezelhetők és karbantarthatók.

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft