Új termékcsoport a palettán! Raklapemelők!

raklapemelő

A kézi raklapemelő bevezetése óta az egyik legsokoldalúbb anyagmozgató eszközzé vált. Javította a hatékonyságot és a munkahelyi biztonságot, az elektromos raklapemelő megváltoztatta a piacot! Egy új elektromos raklapemelő kiváló befektetés lehet bárki számára, aki gyártásban, szállítmányozásban, vagy logisztikában dolgozik, valamint aki a munkája során rendszeresen súlyos emeléseket végez vagy bármilyen anyagmozgatással foglalkozik. A legfontosabb előnye, hogy munkája hatékonyabbá és gyorsabbá válik, hiszen nem lesz már szükséges a nehéz árukat kézi erővel emelni. Ez a jelenlegi munkaerő hiánnyal küszködő világban nagyon fontos segítség!

Az elektromos raklapemelő árát számos tényező befolyásolja, (pl. az akkumulátor kapacitása, emelési magasság, villahosszúság…stb.) ám figyelembe véve a felgyorsított raklap emelési és raklap mozgatási folyamatok révén megtakarított rengeteg időt, valamint a lecsökkenő munkahelyi balesetszámot, a befektetés már néhány hónapon belül megtérülhet. A gépek kezelése az ergonomikus és több funkciós kezelőkarral kifejezetten egyszerű.

EP EPL1531 típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24 V/20Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel
Szupermarketek és kiskereskedelem, piacok, gyárterületek, szállítmányozók teherautói számára is kiválóan alkalmasak. Használhatók keskeny folyosókon, stabil és biztonságos áruszállításra, könnyű és rugalmas megoldások minden terület számára. Gyors és hatékony árumozgatáshoz, rámpán való használatra is alkalmas. Egy akkumulátorral működik, amely 230V elektromos hálózatról tölthető, a töltő falra szerelhető. Elektromos emelés/mechanikus süllyesztés, elektromos hajtás előre-hátra. Teknősbéka funkciójának köszönhetően kis helyeken/közvetlen fal mellett is alkalmazható.

EP F4 típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24 V/20Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel
Az F4 a legköltséghatékonyabb kezelési megoldást kínálja a konfigurációnak köszönhetően maximális rugalmassággal. Alkalmazható kis –és nagykereskedésekben, üzletekben, termelő üzemekben, raktárakban, szilárd burkolatú felületeken raklapos anyagmozgatásra. A kezelők választhatnak egy akkumulátort és egy hordozható tárolóedényt, amelybe a töltő tehető vagy akár két akkumulátort is , hogy ezáltal megfeleljenek a különféle munkabeállításoknak, a könnyűtől a nagy igénybevételig, a beltéritől a kültériig. Egy akkumulátor becsült működési ideje 4-5 óra. A töltő 230V elektromos hálózatról üzemeltethető. Elektromos emelés/süllyesztés, elektromos hajtás előre-hátra.

A Totallifter kézi raklapemelők lehetővé teszik az egyszerű és hatékony raklap és anyagmozgatást a raktárakban és a gyártósorokon. Kézi erővel működnek, és kifejezetten hasznosak lehetnek a kisebb méretű raktárakban és üzemekben, üzletekben, ahol viszonylag kis hely áll rendelkezésre. Ezek az eszközök egyszerűen kezelhetők és karbantarthatók.

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft