Mikor készítsük fel a kerti gépeinket a tavaszi használatra? Tavaszi szerviz

szerviz

Itt a január vége, egy hónap múlva, márciusban már számos kerti eszköz előkerül, így érdemes elkezdeni gondolkodni azon, hogy mikor kezdjük felkészíteni a gépeinket a szezonra. Ha ősszel elvittük szervizbe a gépeket, akkor sok teendőnk nincs, de ha ez kimaradt, akkor itt az idő. Nagyon sokan akkor indulnak el a szakszervizekbe, amikor már használatba kellene venni a gépet, így a március-április hónapokban meglehetősen nagy a forgalom, ezáltal sokat kell várakozni a tavaszi átvizsgálásra, Ha ezt elkezdjük intézni már februárban, akkor nagy eséllyel jóval gyorsabban végzünk ezzel a feladattal.

De miért fontos átnézetni a gépeket?

A kerti gépek szervizelése a tavaszi használat előtt biztosítja, hogy a gép megfelelően működjön, növeli a biztonságot és meghosszabbítja a gép élettartamát. Emellett a szervizelés során ellenőrizhetők a kopó alkatrészek és a szükséges javításokat időben elvégezhetjük. Emellett ne feledd, van jó néhány márka, amelyek extra garancia ideje is kötelező átvizsgáláshoz kötött, így ennek érdekében is fontos megvalósítani ezt a lépést.

Melyek a kopó és ellenőrizendő alkatrészek?

Benzinmotoros gépeknél a gyújtógyertyák, szűrők, ezen felül a gép funkciójától függően a vágókések, damilfejek, láncvezetők, láncok, szíjak. Ezen felül érdemes beszerezni a kenőanyagokat, motorolajat, szöghajtás zsírt, amelyre szintén szükségünk lesz amikor használatba vesszük a gépeket.

Milyen gépeket hozhatsz hozzánk szervizbe?

Többek között STIHL, ECHO, SOLO gépek garanciális és márkaszervizelését látjuk el. Mielőtt eljössz hozzánk, írj nekünk a webshop@kertcoop.hu email címre, vagy hívd a 0629-550-750 telefonszámot, de elküldheted szerviz igényedet ide kattintva is.

Amennyiben alkatrészt vásárolnál, mi abban is a segítségedre vagyunk, kattints ide. Briggs & Stratton, ECHO, Kawasaki, Solo és STIHL gyári alkatrészekkel várunk. Alkatrészkereső oldalunkon részletes leírást találsz, hogy melyik brand esetén milyen adatokra van szükség ahhoz, hogy a megfelelő alkatrészt kaphasd meg.

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft